Úvodní foto. pixabay, foto v textu: archiv Jana Zelenky
Kdybych tak na sobě mohl změnit jedinou věc!
1. 5. 2024Zajímavá otázka. Objevil jsem ji, stejně, jako mnoho jiných, již před časem v přehledu dotazníkových otázek francouzského esejisty a romanopisce Marcela Prousta. Už jsem o tomto dotazníku psal ve své minulé knize Prostě jen tak žít. A proto jen stručně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
2.5.2024 17:40
Moje okolí mi pořád radí, abych si konečně sedla, a nikam nespěchala. To nejde, pořád mě něco, někam žene. A to mě baví. Takže nic.
Jana Jurečková
2.5.2024 14:58
Já bych nechtěla změnit nic. Každá novota, změna mě prostě ničí. V novém prostředí vydržím asi dva dni a už se mi stýská.
Zdenka Soukupová
2.5.2024 14:02
Honzo, určitě znáš to rčení, že nikdy není pozdě. Třeba se to i s těmi nočními kuchyňskými výlety zlepší. A co já bych změnila? Snad svůj vztah k vaření. Vařím, samozřejmě, a snad i dobře, podle ohlasu strávníků. Ale není v tom ta láska. No, co s tím teď ve svém věku nadělám....asi už nic.
Miloslava Richterová
2.5.2024 11:28
Pane Zelenko, hezké, z vlastností nic, ale kdyby tak šly změnit geny a nemoci, to by bylo. (Proč už nevyhodíte ten košík, proč to vůbec kupujete ?! :-)
Eva Mužíková
2.5.2024 09:24
Takže, kdybych si mohla přát nějakou změnu, tak to by byly moje vlasy, Mám slabé, nic z nich nevytvořím. Ale ona je ta příroda moudrá, kdyby mi nadělila krásné vlasy, to by se mnou už nebylo k vydržení:)))))
Soňa Prachfeldová
2.5.2024 00:23
Velmi dobře si uvědomuji své dobré vlastnosti i ty horší. A tím, že se znám, tak se vlastně pořád učím a asi bych nic neměnila, už by to nebylo tak napínavé.
Daniela Řeřichová
1.5.2024 20:34
Pane Zelenko, hezké zamyšlení. Na sobě už nezměním nic, i když vím, že jsem netrpělivá, moc akční, důvěřivá, rozevlátá aj. ... A co se stalo, nedá se odestát, všechno mělo a má v životě nějaký smysl.
Věra Lišková
1.5.2024 19:57
V noci, od doby kdy naše zubařka odešla do důchodu, a nový , dobrý zubař není k mání, nejim. Je to důvod, proč neriskovat. Večer po vyčistění zubů, až do rána nejím, v noci jsem na další čistění zubů příliš ospalá. Už se asi moc nezměním, teda k lepšímu já.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA