Kdybych tak na sobě mohl změnit jedinou věc!
Úvodní foto. pixabay, foto v textu: archiv Jana Zelenky

Kdybych tak na sobě mohl změnit jedinou věc!

1. 5. 2024

Zajímavá otázka. Objevil jsem ji, stejně, jako mnoho jiných, již před časem v přehledu dotazníkových otázek francouzského esejisty a romanopisce Marcela Prousta. Už jsem o tomto dotazníku psal ve své minulé knize Prostě jen tak žít. A proto jen stručně.

glosa životní styl
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Moje okolí mi pořád radí, abych si konečně sedla, a nikam nespěchala. To nejde, pořád mě něco, někam žene. A to mě baví. Takže nic.
Jana Jurečková
Já bych nechtěla změnit nic. Každá novota, změna mě prostě ničí. V novém prostředí vydržím asi dva dni a už se mi stýská.
Zdenka Soukupová
Honzo, určitě znáš to rčení, že nikdy není pozdě. Třeba se to i s těmi nočními kuchyňskými výlety zlepší. A co já bych změnila? Snad svůj vztah k vaření. Vařím, samozřejmě, a snad i dobře, podle ohlasu strávníků. Ale není v tom ta láska. No, co s tím teď ve svém věku nadělám....asi už nic.
Miloslava Richterová
Pane Zelenko, hezké, z vlastností nic, ale kdyby tak šly změnit geny a nemoci, to by bylo. (Proč už nevyhodíte ten košík, proč to vůbec kupujete ?! :-)
Eva Mužíková
Takže, kdybych si mohla přát nějakou změnu, tak to by byly moje vlasy, Mám slabé, nic z nich nevytvořím. Ale ona je ta příroda moudrá, kdyby mi nadělila krásné vlasy, to by se mnou už nebylo k vydržení:)))))
Soňa Prachfeldová
Velmi dobře si uvědomuji své dobré vlastnosti i ty horší. A tím, že se znám, tak se vlastně pořád učím a asi bych nic neměnila, už by to nebylo tak napínavé.
Zdenka Jírová
Možná bych měla být méně důvěřivá a víc trpělivá.
Jan Zelenka
Dámy, děkuji vám za komentáře. Vše je jen - coby, kdyby.
Daniela Řeřichová
Pane Zelenko, hezké zamyšlení. Na sobě už nezměním nic, i když vím, že jsem netrpělivá, moc akční, důvěřivá, rozevlátá aj. ... A co se stalo, nedá se odestát, všechno mělo a má v životě nějaký smysl.
Věra Lišková
V noci, od doby kdy naše zubařka odešla do důchodu, a nový , dobrý zubař není k mání, nejim. Je to důvod, proč neriskovat. Večer po vyčistění zubů, až do rána nejím, v noci jsem na další čistění zubů příliš ospalá. Už se asi moc nezměním, teda k lepšímu já.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody