Ilustrační foto: Pixabay
Člověk míní, život mění: Těžká jsou rána důchodců
3. 5. 2024Jak já se těšila na odchod do důchodu. Na ta klidná, meditační rána, kdy nebudu muset vstávat po zazvonění budíku, toho hrozného, nepřítele, který dříve každé ráno nekompromisně hulákal na nočním stolku, dokud mě, na pokraji infarktu, nevyhnal z postele.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.5.2024 07:42
No jo, tak jste si nás pořídili, tož se o nás starejte. My vás za to máme moc rádi.
Jarmila Komberec Jakubcová
4.5.2024 00:00
Hezké fotky i celý článek. Moje kočičky mi vždy budily v pravidelný čas, jen při přechodu z letního na zimní a obráceně v tom měly trochu guláš. Já vždycky říkám jen ať zlobí. Moje kočenka Polynka se chodí dívat jak jsem na tom a zda už vstanu, pacičkou mi šátrá po obličeji.tak jí pohladím a dám jí do mističky jogurt Activii. Ten miluje.
Jitka Hašková
3.5.2024 21:58
Aleno díky za článek a fotky. Ten pes je lepší než budík. Je mi moc líto, že nemohu mít psa. nevím, kdo by se o něj staral, když jedu pryč nebo mi není dobře. Teď už si ho tuplem vzít nemohu, vždyť by mě přežil.
Jitka Hašková
3.5.2024 21:58
Aleno díky za článek a fotky. Ten pes je lepší než budík. Je mi moc líto, že nemohu mít psa. nevím, kdo by se o něj staral, když jedu pryč nebo mi není dobře. Teď už si ho tuplem vzít nemohu, vždyť by mě přežil.
Alena Velková
3.5.2024 16:55
Musím upřesnit, že psi ze záchodu nepijí každý den, ale stane se, takže ho pro jistotu myju velmi často.
Lenka Kočandrlová
3.5.2024 16:23
Psy nikdy, jsou otravní.Nějak jsem se letmo podívala na fotku a viděla nějaký smeták u záchoda - a on je to pes.....Neumím si představit,že se pes olízá ve WC míse a pak jde ke mně a chtěl by mě jen lízat ruku ! Fuj ! Zlaté kočky !!! Neotravujou s procházkami,chodí ven samy, jsou zticha a většinu dne, i noci prospí.
Anna Potůčková
3.5.2024 15:54
Jo to znám také tato rána. Ale jsem ráda, že ty své 3 bolonáčky mám a jsou součástí našeho života. I oni jsou v seniorském věku -15,14 a 10 let. Kdoví, jak dlouho si je ještě užijeme, nejmladší fenka bere léky na epilepsii
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA