Všechny fotografie: Alena Tollarová
Tip na výlet: Sedm labských vyhlídek jednou ranou a rozhledna navíc
3. 6. 2024Dovoluji si vás pozvat na výlet do Českého středohoří. Na pouhých 9 kilometrech vystoupáte na rozhlednu a klikatící se Labe uvidíte nebo alespoň zahlédnete minimálně na 7 místech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
3.6.2024 09:28
Ali, moc hezky zpracovaný článek a pozvánka do krásné přírody v okolí Labe. My známe vyhlídku na druhé straně - z Vrabince. Fotky dechberoucí.
Eva Mužíková
3.6.2024 09:21
Alenko, zase jsem se pokochala krásnými výhledy. Taková trasa by se mi taky líbila, ale určitě proložená delšími přestávkami. Bez problémů dávám 7 km, ale vše záleží na náročnosti terénu.
Elena Valeriánová
3.6.2024 09:12
Aleno, obdivuje a skláním se před Tvými znalostmi z místopisu. To já nedávám, ale jo, Praděd poznám určitě. :-) Krásně jsi nás provedla slovem i fotkami Tvým milovaným krajem. Byla jsem s Tebou v Dubičkách a dodnes si dobře pamatuji, jak jsem s úžasem hleděla na tu labskou krásu pod námi.
Blanka Lazarová
3.6.2024 08:20
Álo, moc hezký výlet i dokumentace s fotkami. Vyhlídky, rozhledny, to je moje. Třeba se tam někdy podívám. Děkuji za sdílení, pokochala jsem se zatím alespoň virtuálně. Na tvoje výlety se vždycky těším.
Jitka Hašková
3.6.2024 07:28
Aleno díky. Překrásný výlet, který jsi popsala a nafotila. Pokochala jsem se tou krásou, když vím, že bych to neuchodila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA