Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Karlovy Vary, to nejsou jen kolonády a prameny
29. 6. 2024Pokud nepřijedete do Karlových Varů jen na skok, ale zdržíte se nějaký ten den, nemusíte jen korzovat po kolonádách, ochutnávat prameny a mlsat v místních cukrárnách a restauracích. Můžete se vydat i na nějakou delší vycházku mimo přelidněné centrum města.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
29.6.2024 18:26
Vlad'ko, děkuju za perfektně zpracovaný článek o Karlových Varech. A fotografie jsou prostě úžasné.
Štefan Haviar
29.6.2024 15:37
Jsou to už desetiletí, ještě před převratem, kdy jsem byl v KV na léčení několik krát, a dodnes na to vzpomínám. Nejen na taneční večery, ale zejména na procházky kolem KV, až na hrad Loket jsem došel a i dále. Ale do smrti nezapomenu na jednu událost. Ne jednou jsem si zašel zatancovat do kavárny na Jelením skoku, kde v kapele hrál na klavír Petr Hapka. Nevím, čím jsem jej zaujal, ale o přestávce zašel za mnou a vyptával se mně co tam dělám, že mne ještě tam neviděl. Ale, když zjistil, že jsem tam jen náhodný a bezvýznamný návštěvník tak mne už pak nevnímal. Protože jsem jezdil i do Mariánských Lázní a tam byla vybudována fontána, která svou první skladbu, kterou se pouštěl vodotrysk fontány byla skladba právě od Petra Hapky, spouštěla fontánu v 8. hod ráno a pak ve 13 hod po poledni. Stále mi ta skladba zní v uších a dokonce jsem jí objevil na videotéce na internetu.
Marie Seitlová
29.6.2024 15:27
Krásně jsem se s tebou prošla po KV, ale jen virtuálně. Moc bych si přála toto město navštívit. Byla jsem v KV jen jeden den před x lety. Díky za zajímavou procházku.
Naděžda Špásová
29.6.2024 13:25
Hezké fotky, KV trochu znám, byla jsem tam týden služebně, moje rodná ves pod ně pár let patřila. Už je to všechno moc dávno.
Blanka Lazarová
29.6.2024 12:02
Vlaďko, jsi super průvodce. Do Varů se moc těším, mám je už dlouho v hledáčku. Byla jsem tam jen jeden den a ohromila mě ta rozmanitost možností kam se vydat. Rozhodně jeden den nestačí. Díky za pěknou reportáž. :-) :-) :-)
Daniela Řeřichová
29.6.2024 10:38
Vlaďko, tleskám. Byla jsem v KV několikrát, ale takhle pěkně bych to nenapsala. Super pozvánka. :-)
Jan Zelenka
29.6.2024 10:35
Moc hezká procházka. Takhle podrobně K.V. neznám, spíš Mariánky, kde jsem byl na šestitýdenním léčení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA