Karlovy Vary, to nejsou jen kolonády a prameny
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Karlovy Vary, to nejsou jen kolonády a prameny

29. 6. 2024

Pokud nepřijedete do Karlových Varů jen na skok, ale zdržíte se nějaký ten den, nemusíte jen korzovat po kolonádách, ochutnávat prameny a mlsat v místních cukrárnách a restauracích. Můžete se vydat i na nějakou delší vycházku mimo přelidněné centrum města.

cestování lázně města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Vlad'ko, děkuju za perfektně zpracovaný článek o Karlových Varech. A fotografie jsou prostě úžasné.
Štefan Haviar
Jsou to už desetiletí, ještě před převratem, kdy jsem byl v KV na léčení několik krát, a dodnes na to vzpomínám. Nejen na taneční večery, ale zejména na procházky kolem KV, až na hrad Loket jsem došel a i dále. Ale do smrti nezapomenu na jednu událost. Ne jednou jsem si zašel zatancovat do kavárny na Jelením skoku, kde v kapele hrál na klavír Petr Hapka. Nevím, čím jsem jej zaujal, ale o přestávce zašel za mnou a vyptával se mně co tam dělám, že mne ještě tam neviděl. Ale, když zjistil, že jsem tam jen náhodný a bezvýznamný návštěvník tak mne už pak nevnímal. Protože jsem jezdil i do Mariánských Lázní a tam byla vybudována fontána, která svou první skladbu, kterou se pouštěl vodotrysk fontány byla skladba právě od Petra Hapky, spouštěla fontánu v 8. hod ráno a pak ve 13 hod po poledni. Stále mi ta skladba zní v uších a dokonce jsem jí objevil na videotéce na internetu.
Marie Seitlová
Krásně jsem se s tebou prošla po KV, ale jen virtuálně. Moc bych si přála toto město navštívit. Byla jsem v KV jen jeden den před x lety. Díky za zajímavou procházku.
Naděžda Špásová
Hezké fotky, KV trochu znám, byla jsem tam týden služebně, moje rodná ves pod ně pár let patřila. Už je to všechno moc dávno.
Blanka Lazarová
Vlaďko, jsi super průvodce. Do Varů se moc těším, mám je už dlouho v hledáčku. Byla jsem tam jen jeden den a ohromila mě ta rozmanitost možností kam se vydat. Rozhodně jeden den nestačí. Díky za pěknou reportáž. :-) :-) :-)
Daniela Řeřichová
Vlaďko, tleskám. Byla jsem v KV několikrát, ale takhle pěkně bych to nenapsala. Super pozvánka. :-)
Jan Zelenka
Moc hezká procházka. Takhle podrobně K.V. neznám, spíš Mariánky, kde jsem byl na šestitýdenním léčení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody