Všechny fotografie: Alena Tollarová
V toulavých botách počínajícím létem
28. 6. 2024Toulavé boty jsou mou celoroční obuví. Jiné samozřejmě obouvám v zimě, jiné v létě. V posledních dnech, kdy se ukázalo léto v plné polní, beru většinou sandály, a to i do polí. Nutí mě chodit nikoli cestou necestou, nýbrž po cestách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
28.6.2024 09:35
Ali, z Tvé fotodokumentace voní léto všemi směry. Je to pastva pro oči a také oceňuji objem znalostí jednotlivých druhů rostlin a živočichů. Přeji fůru dalších krásných potulek.
Blanka Lazarová
28.6.2024 09:17
Alčo, prostě nádhera. Fotky, komenty, ... nemám co dodat. Hned bych se toulala s tebou. :-)
Soňa Prachfeldová
28.6.2024 08:50
Alen, krásně se touláš, objevuješ, fotíš. Dokud můžeme, ať nám slouží nohy, ruce, oči. Vždyť, to, co prožívame, je neopakovatelné. Vzhůru do léta, krásné fotky. :-)
Eva Mužíková
28.6.2024 08:49
Alenko, všechny Tvé články a fotky mne vždy potěší. Ale tento s nádhernou fotodokumentací mne snad i dojal. Každá fotka má popisku, vím jakou to dá práci. Tleskám děvče.
Jana Šenbergerová
28.6.2024 08:20
Alenko, nikdy by mě ani nenapadlo dát ti jen dvě*, ale v mobilu se mi to přihodilo, za což se omlouvám, protože bych jich dala mnohem víc, kdyby to šlo. Za všechny tvé skvělé články z výletů doplněné nádhernými fotografiemi ti děkuji a přeji léto plné dalších neméně krásných.
Hana Práglová
28.6.2024 07:09
Alenko, je dobře, že máš zdravé nohy, které jsou schopné a ochotné s tebou projít možné i nemožné Mo
je to už bohužel nedokážou...
Moc ti děkuji za krásný příspěvek.
Věra Ježková
28.6.2024 07:01
Ali, zavoněly. (Ale já mám radši podzim.) Tak ať ti toulavé boty ještě dlouho vydrží!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA