V toulavých botách počínajícím létem
Všechny fotografie: Alena Tollarová

V toulavých botách počínajícím létem

28. 6. 2024

Toulavé boty jsou mou celoroční obuví. Jiné samozřejmě obouvám v zimě, jiné v létě. V posledních dnech, kdy se ukázalo léto v plné polní, beru většinou sandály, a to i do polí. Nutí mě chodit nikoli cestou necestou, nýbrž po cestách.

Do stovky 2024 fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Děkuji za krásné snímky navozující letní náladu.
Zdeněk Hart
Máte šikovné ruce, umělecké oči a srdce na správném místě. Moc, Moc hezké. Díky.
Zuzana Pivcová
Nejvíc se mi líbí Tvá živá příroda, i když všechny fotky jsou krásné a vyprávění upřímné.
Alena Vávrová
Opět rozjásaná Ála - slovem i fotkami - Ty umíš potěšit, díky! ♥
Marie Novotná
Nádhera :)
Dana Puchalská
Álo, je to fakt paráda že bydlíš,tam kde to máš ráda. A máš co fotit na svých procházkách. Nedalo mi a zjistila jsem že ta neznámá kráska je.... motýl a jmenuje se Jetel ramenatý a též se někde řadí mezi můry.
Martina Růžičková
Aleno, bydlíš v krásném kraji, který nám představuješ prostřednictvím svého pohotového oka a objektivu. Jak povídání, tak fotky vypovídají o tom, jak máš svůj domov ráda. ♥
Libuše Křapová
Alčo, díky za článek i krásné fotky :-)
Libuše Heulerová
Ali, díky za krásné putování přírodou....
Daniela Řeřichová
Šťastná to žena, která umí vidět kolem sebe tolik krásy! A navíc ji předává dál. Alenko, děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody