Ilustrační foto: Pixabay
Hledám zaříkávače nebo zaříkávačku. Zn: Spěchá!
30. 6. 2024Mám domek. Krásný, rekonstruovaný, v hezké obci a na dobrém místě. Samozřejmě, že dům se zahradou nese s sebou starosti, ale s tím jsem do toho šla. Taky na to nejsem sama.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
30.6.2024 12:16
Se řemeslníky jsou většinou problémy. Hrozím se chvíle, kdy se u nás doma nebo na chatě leccos rozbije. Držím palce, energie jsi už vydala mnoho, mělo by to už dopadnout.
Dagmar Vargová
30.6.2024 10:55
Směju se, až mně tečou slzy!!! Nikoliv té situaci, nýbrž tomu skvělému vyprávění, zkrátka spisovatelka se nezapře :-). Obávám se, že mě ten smích brzy přejde... čekáme firmu na terénní úpravy kolem domu, tzn. srovnání terénu, dlažba, schodek u vchodu, chodníky, rantlíky, palisáda,... rozpočet bratru cca 750 000,- Kč. Tak se preventivně poohlédnu po nějakém zaříkávači, pro jistotu... Díky za super sdílení! A hlavně ať se to konečně podaří :-).
Alena Velková
30.6.2024 10:25
To je skutečně neskutečná anabáze...ať to dobře dopadne, dej vědět výsledek!
Helenka Vambleki
30.6.2024 10:15
Zaříkávám, zaříkávám, zaříkávám.....pak dej vědět, jestli jsem pomohla :-)
Blanka Lazarová
30.6.2024 09:32
Libuš, i já držím palce ze všech svých sil. Přeju pevný nervy. Ale to ty už musíš mít. Tak snad hóóódně štěstí, ať to konečně klapne. :-)
Eva Mužíková
30.6.2024 08:57
Libuško.....tak to jsem i já mooooc zvědavá jak to s tím Tvým balkónem nakonec dopadne....Mně by asi došla trpělivost a dveře na balkón bych zazdila. To by dokázal s Tvojí pomocí i Jindra......kecám, držím palce a posílám sílu Tvým nervům. Krásný članek.
Vlasta Ledlová
30.6.2024 08:53
Libuško, držím palce a těším se na zprávu, že je zábradlí na svém místě .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA