Hledám zaříkávače nebo zaříkávačku. Zn: Spěchá!
Ilustrační foto: Pixabay

Hledám zaříkávače nebo zaříkávačku. Zn: Spěchá!

30. 6. 2024

Mám domek. Krásný, rekonstruovaný, v hezké obci a na dobrém místě. Samozřejmě, že dům se zahradou nese s sebou starosti, ale s tím jsem do toho šla. Taky na to nejsem sama.

bydlení Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Dejmková
Se řemeslníky jsou většinou problémy. Hrozím se chvíle, kdy se u nás doma nebo na chatě leccos rozbije. Držím palce, energie jsi už vydala mnoho, mělo by to už dopadnout.
Dagmar Vargová
Směju se, až mně tečou slzy!!! Nikoliv té situaci, nýbrž tomu skvělému vyprávění, zkrátka spisovatelka se nezapře :-). Obávám se, že mě ten smích brzy přejde... čekáme firmu na terénní úpravy kolem domu, tzn. srovnání terénu, dlažba, schodek u vchodu, chodníky, rantlíky, palisáda,... rozpočet bratru cca 750 000,- Kč. Tak se preventivně poohlédnu po nějakém zaříkávači, pro jistotu... Díky za super sdílení! A hlavně ať se to konečně podaří :-).
Alena Velková
To je skutečně neskutečná anabáze...ať to dobře dopadne, dej vědět výsledek!
Helenka Vambleki
Zaříkávám, zaříkávám, zaříkávám.....pak dej vědět, jestli jsem pomohla :-)
Blanka Lazarová
Libuš, i já držím palce ze všech svých sil. Přeju pevný nervy. Ale to ty už musíš mít. Tak snad hóóódně štěstí, ať to konečně klapne. :-)
Eva Mužíková
Libuško.....tak to jsem i já mooooc zvědavá jak to s tím Tvým balkónem nakonec dopadne....Mně by asi došla trpělivost a dveře na balkón bych zazdila. To by dokázal s Tvojí pomocí i Jindra......kecám, držím palce a posílám sílu Tvým nervům. Krásný članek.
Vlasta Ledlová
Libuško, držím palce a těším se na zprávu, že je zábradlí na svém místě .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%