Všechny fotografie: Alena Tollarová
Tip na výlet - Klášter premonstrátů Teplá
13. 7. 2024Budete-li se léčit v Mariánských lázních nebo pobývat v západních Čechách, neměl by ujít vaší pozornosti turistický cíl, jímž je Klášter premonstrátů Teplá. Víte o tom, že klášteru vděčí Mariánské lázně za svůj vznik?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
13.7.2024 23:07
Krásné místo a excelentní článek s úžasnými fotkami. Ali, to je nádhera.
Libuše Křapová
13.7.2024 22:16
Ali, má tam být pět hvězdiček! Sklouzla mi po mobilu ruka a palec klikl, kam neměl, promiň! Líbí se mi tvoje tipy, reportáže a fotky z výletu. Díky za ně.
Martina Růžičková
13.7.2024 21:19
Zajímavé povídání o osudech kláštera a bezva fotky. Kdysi jsem toto místo navštívila, ale prohlídka tehdy z nějakého důvodu, který již si nepamatuji, nebyla možná. Proto jsem ráda, že jsem si interiéry mohla prohlédnout na fotkách.
Jan Zelenka
13.7.2024 21:14
Moc pěkné, Aleno. Ale nemohu si vzpomenout, jestli jsem tam už byl. Jo, ta paměť!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA