Všechny fotografie: Alena Tollarová
Tip na výlet - Klášter premonstrátů Teplá
13. 7. 2024Budete-li se léčit v Mariánských lázních nebo pobývat v západních Čechách, neměl by ujít vaší pozornosti turistický cíl, jímž je Klášter premonstrátů Teplá. Víte o tom, že klášteru vděčí Mariánské lázně za svůj vznik?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
14.7.2024 15:29
Díky za osvěžení mé paměti, asi před dvěmi léty jsem tam byla. Mám moc ráda západní Čechy. Moc hezky zdokumentováno.
Marie Měchurová
14.7.2024 15:11
Hezká pozvánka na zajímavé místo. Nevím, jestli to všechno ještě stihneme... Fotografie, jako vždy, perfektní...
Anna Potůčková
14.7.2024 14:31
Díky za hezký a zajímavý článek. Místo by mě zcela jistě zaujalo, výborný tip na výlet.
Helena Přibilová
14.7.2024 10:23
Děkuji za nádhernou fotoreportáž z místa, které jsem před mnoha lety navštívila, ovšem vzhledem k probíhajícím opravám nebyla možná prohlídka interiéru kláštera.
Jitka Hašková
14.7.2024 10:15
Alo, díky za článek i fotky. Zase jsi mě obohatila o informace o mě neznámém, zajímavém místě.
Alena Lachmanová
14.7.2024 05:42
Byli jsme tam dvakrát v rozmezí 3 let a byla vidět ta spousta vykonané práce na opravách. Nádherné místo ze kterého dýchá minulost,ale nyní i současnost.
Zdenka Jírová
13.7.2024 23:47
Navštívila jsem Teplou hned začátkem 90. let, kdy jsem byla v Mariánských lázních na léčení. Začal se teprve obnovovat, v kostele bylo lešení. Ale restaurace byla v provozu, dali jsme si oběd.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA