Vůně léta
Sázava u Hněvkovic. FOTO: Daniela Řeřichová

Vůně léta

17. 7. 2024

Za okny motoráčku se míhá barevný pás lesů a hájů. Nedočkavě vystupujeme na malém venkovském nádraží, kde nás očekává babička s dědečkem. V očích mají šibalské světýlko a na rtech mnoho otázek.

Letní soutěž 2024 rodina vzpomínky
Hodnocení:
(5.2 b. / 39 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Kollinová
Krásné vzpomínání na vůně léta.
Anna Potůčková
Nádherné vzpomínání na dětství, moc hezky se Danielko Tvůj článek četl. Babiček jako děti jsme si moc neužily, rodiče nás měli v pozdějším věku, jako prvorozená jsem se narodila když mamince bylo 36 let. Poslední a nejmilovanější babička mě zemřela když mě bylo 6 let.
Marie Macková
Milé, opravdové, krásně napsané.
Marie Ženatová
Milá Danielko*, tvou překrásnou idylickou vzpomínku jsem také přečetla jedním dechem. Já jsem celé dětství žila ve vesnickém stavení, kde na výměnku bydlela i babička s dědečkem. Takže jsem je měla neustále vedle sebe a jejich laskavosti, moudrosti a nikdy nekončící lásky jsem si užívala skutečně každý den až do doby, kdy můj milovaný dědeček v roce 1953 předčasně zemřel ♥
Dagmar Vargová
Díky za kouzelné vyprávění. Bohužel toto jsem nikdy nepoznala. Moje babičky a dědečci žili ve městech.
František Matoušek
Přečetl jsem jedním dechem a vybavil si svoje prázdniny na venkově a s lítostí vzpomínal na chvíle, které se už nikdy nevrátí.
Jan Zelenka
Moc hezké vyprávění v zajímavé formě.
Jana Vargová
Krásná vzpomínka na dětství s vůněmi, která se nezapomínají.
Marie Seitlová
Tvá vzpomínka je úžasná, krásně napsaná. Také ráda vzpomínám na prázdniny u babičky a dědy u Olomouce, ale tak krásně bych to nenapsala.
Blanka Lazarová
Danielo, díky, že jsi nám dala nahlédnout do tvých krásných vzpomínek z dětství. Posázaví neznám a prázdniny na venkově u babičky a u dědy taky ne. A tak jsem tvé poetické vyprávění hltala plnými doušky. Děkuji. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody