Sázava u Hněvkovic. FOTO: Daniela Řeřichová
Vůně léta
17. 7. 2024Za okny motoráčku se míhá barevný pás lesů a hájů. Nedočkavě vystupujeme na malém venkovském nádraží, kde nás očekává babička s dědečkem. V očích mají šibalské světýlko a na rtech mnoho otázek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
18.7.2024 19:07
Danielo, neumím ten pocit, po přečtení Tvých letních vzpomínek, vyjádřit slovy. Nádhera...
Daniela Řeřichová
18.7.2024 06:46
Ještě jednou děkuji za ohlasy, které mě potěšily. Přeji krásné letní dny všem.
Alena Vávrová
17.7.2024 20:41
Máš překrásné vzpomínky, Dani. Měla jsem to štěstí, že po mnoho let jsem jezdila na prázdniny k prarodičům na venkov a dalo mi to do života také moc. Nelze než s láskou vzpomínat ♥ .
Soňa Prachfeldová
17.7.2024 16:49
Nádherně vzpomínání na prarodiče, však ti také odkázali mnoho ušlechtilého do tvých genů Danielo. Neměla jsem kam jezdit na prázdniny, to jsem jako dítě záviděla ostatním. Zato jsem byla až do konce se svými dedoušky pod jednou střechou a jsem za to hluboce vděčná, že nám to bylo dopřáno.
Daniela Řeřichová
17.7.2024 15:36
Moc všem děkuji za milé vzkazy a přeji léto plné barev a vůní. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA