FOTO: Z archivu Anny Sýkorové
Smrt
29. 7. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
29.7.2024 09:28
Myslím, že každý z nás má na koho vzpomínat. A to nejen na své blízké příbuzné, ale také na spolužáky, spolupracovníky a přátelé. Zrovna v sobotu zemřel nejen kamarád z mého mládí, ale také spolupracovník. Jeho manželka zemřela v prosinci. Oba měli rakovinu. Jo smrt opravdu patří do našich životů a přijde mnohdy ve chvíli, kdy y to člověk vůbec nečekal. Zkrátka spadne z oblaků....
Jana Šenbergerová
29.7.2024 09:21
Také dn s vzpomínám. Dnes by měl 80. narozeniny můj manžel. Svůj okamžik smrti už má za sebou. Ani já se mu nevyhnu. Nečekám ho s otevřenou náručí, ale jsem s ním smířená. Jednou přijde bez pozvání, nabídne mi rámě, dotkne se mého srdce a já půjdu. Zatím jsem na tom jako vy. Také vám přeji krásné léto a ještě hodně radostí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA