Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Milý deníčku, nejvzácnější dar
1. 8. 2024Nikdy jsem si žádný deník nepsala a věřte mi, že mě to docela mrzí. Mnoho událostí v našem životě se mi již dávno tak nějak vykouřilo z hlavy. Jen tu a tam probleskne vzpomínka. A tak jsem se rozhodla, že pár dní letošního léta budu zapisovat do pomyslného deníčku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
1.8.2024 11:42
Eleno, zase ta moje nešikovnost - omlouvám se za tři hvězdičky. Tvůj deník jsem si přečetla moc ráda. Prožila jsi hezké chvíle na kouzelných místech. A Tvoje krásné fotografie je zachytily.
Marie Seitlová
1.8.2024 11:13
Eleno, krásné čtení v tvém deníčku. Máš pěkné zážitky z našeho kraje i moc pěkné fotky. Hlučín je pěkné město kousek od nás, škoda, že jsme se nesetkaly.
Jan Zelenka
1.8.2024 10:33
Paní Valeriánová, užijte si co nejvíce pohody. je fajn, že na to máte stále dost sil.
Já si psal v mládí obsáhlé deníky, proto jsem je pak mohl použít jako zdroj informací ve svých vzpomínkových knihách.
Věra Ježková
1.8.2024 10:00
Elenko, moc hezké. :-) Já jsem si psala deníčky v době dospívání, občas v dospělosti – to jsem ale psala jen na papíry. Pokud mám starosti a trápení, potřebuju se z nich vypsat nebo je rozchodit. Deníčky pro radost ne.
Anna Potůčková
1.8.2024 09:17
Eleno tak to máš moc hodnou dceru, když Ti dopřála odpočinek a čas pro sebe a čas pro Tvé koníčky, což je asi hlavně to fotografování. Tak Ti přeji aby jsi si tyto krásné dny s časem pro sebe samu užila co nejlépe a přálo Ti počasí. Díky za hezký článek a hlavně za krásné fotky, který článek doplnují.
Dagmar Vargová
1.8.2024 09:07
Díky za milé počtení a působivé fotografie. Pokud jde o hádanku, taky bych tipovala luxfery.
Jana Šenbergerová
1.8.2024 08:49
Eleno, hezky jsi toho darovaného času využila a nám z něho také kus darovala, a za to ti díky. A pokud jde o hádanku, nabízejí se luxfery, ale tak snadné to asi nebude, že?
Alena Tollarová
1.8.2024 08:27
Milá Eleno. Dostala jsi od Terezky nejkrásnější dar a Terezka s pokojíčkem pro panenku - to nemá chybu! Tento dar si zasloužíš a jak je u Tebe zvykem, nezahálíš a využíváš svůj dar od Boha, totiž dívat se kolem sebe a přinášet lidem radost v podobě textu i krásných fotografií. Těším se na pokračování.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA