Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Milý deníčku, nejvzácnější dar
1. 8. 2024Nikdy jsem si žádný deník nepsala a věřte mi, že mě to docela mrzí. Mnoho událostí v našem životě se mi již dávno tak nějak vykouřilo z hlavy. Jen tu a tam probleskne vzpomínka. A tak jsem se rozhodla, že pár dní letošního léta budu zapisovat do pomyslného deníčku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
1.8.2024 08:10
Milá Elen*, díky moc za sdílení nádherných a podrobných zážitků ♥. I já si píši od 25 roků každodeníček - někdy večer napíši jen tři zajímavé věty, jindy popíši 3 stránky. Je to i pro mne samu také občas velmi zajímavé pročítat si tu minulou dobu ?
Hana Rypáčková
1.8.2024 07:55
To bylo jistě milé setkání na hezkém pobytu..Já si deník opravdu píši, a když si myslím, že byl všední den, vždy v něm zpětně najdu něco hezkého.. A srovnávám současnost se dny před
lety..
Blanka Lazarová
1.8.2024 07:33
Eleno, úžasné. Za dva dny tolik zážitků. Díky za pěkné fotky i tvoje sdílení. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA