Obrázky z cest: Karlovy Vary
Všechny fotografie: Blanka Lazarová

Obrázky z cest: Karlovy Vary

4. 8. 2024

Karlovy Vary, to nejsou jen lázeňské domy, kolonády, léčivé prameny a honosné vily.

Je to město zasazené do přírody, s protékající říčkou Teplá a všudypřítomným lesem se spoustou turisticky značených tras.

Je tu velké převýšení a hodně schodů nahoru a dolů. Ale to nám pomůžou vyřešit např. výtahy, umístěné na místech, kde byste to nečekali. Nebo se dá využít autobusová MHD. Každý tu nachodí tolik kilometrů, kolik si jich naplánuje.

K rozhledně se můžete vyvést lanovkou. A nahoru, místo pěšky, výtahem. Tak i méně zdatní jedinci nejsou o nic ochuzeni.

Pro fajnšmekry se tu koná světoznámý Mezinárodní filmový festival (letos 58. ročník) a pro sportovce se tu nachází jeden z nejstarších golfových klubů ve střední Evropě. Byl založen už v roce 1904, což je neuvěřitelné vzhledem k tomu, že před revolucí u nás o možnostech hrát golf věděla jen hrstka nadšenců.

Tak se pojďte pokochat krásou města prostřednictvím mých fotografií.

cestování fotografování města a obce
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Blanko, díky za pěknou karlovarskou podívanou. :-)
Elena Valeriánová
V Karlových Varech jsem byla kdysi dávno a jen krátce. Díky za krásné fotografie. Nejvíc se mi líbí Tržní a Sadová kolonáda, jsou jak z krajky.
Jaroslava Handlová
Blanko, moc krásné. Já mám radost, že nyní se mohu malebnou lázeňskou částí i přírodou kolem Varů denně kochat (když náhodou neobdivuji jiné končiny).
Jitka Hašková
Díky za krásnou fotoreportáž.
Dana Puchalská
Blanko, jedním slovem.... K R Á S A. 。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。
Anna Potůčková
Nikdy jsem tam dosud nebyla, ale snad se tam někdy podívám.
Marie Měchurová
V Karlových Varech jsem byla jen jednou, a to zrovna probíhal Filmový festival - všude plno lidí. Tvoje hezké fotky mi to připomněly
Alena Tollarová
Tak dlouho už se chystám sednout ráno na Krušnohor a dojet do Karlových Varů, že sama nerozumím tomu, proč jsem to už dávno neudělala! :(
Naděžda Špásová
Krásné fotky, na KV mám docela hezké vzpomínky. Moje rodná ves kdysi pod ně patřila. První brýle v dětství byly z KV.
Blanka Lazarová
A ještě jsem zapomněla, taky Jarka. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%