Vůně léta: Drobné perličky radosti
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Vůně léta: Drobné perličky radosti

5. 8. 2024

Každý z nás proživá svůj životní příběh. Každý máme svůj příběh trochu jiný, ale jedno máme všichni společné. Jednou přijdeme a jednou odejdeme. A mezitím? Mezitím žijeme. Žijeme podle svých možností a schopností. 

Letní soutěž 2024 Můj příběh životní postoj
Hodnocení:
(5 b. / 47 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Děkuji vám moc, za milé komentiky. :-)
Marie Seitlová
Soni, krásný článek o sbírání perliček. Umíš se dívat, sbírat obyčejné věci a přetvářet je v korálky. Máš tento dar a já ti za něj děkuji.
Jana Šenbergerová
Soňo, "vidím" tvou milou tvář, "slyším" tvůj laskavý hlas a vůbec nepochybuji, že máš korálků na rozdávání. A tak rozdáváš a já s radostí přijímám. Díky ti!
Jana Kollinová
Soňo, obdivuji Tvůj dar najít ve zdánlivě všedních zážitcích jejich skrytou krásu a dokonalost. Navlékej dál korálky radosti a štěstí na kouzelné vlákno pozemského bytí.
Jan Zelenka
Sympatický článek, jako ostatně, všechny tvé články. Takové soužití s rodinou bych potřeboval také.
Naděžda Špásová
No, Soni, hezky jsi se prošla krajinou kterou máš ráda, hezky jsi si to užila s rodinou a moc hezky jsi to napsala a fotky jsou super a Mysty je krásná. Přeji ti ještě hodně takových procházek. Jo a s tím kouřením bych nepřestávala, kouřím taky a asi by mi to chybělo. Každý máme nějakou neřest, vím, že to není zrovna to pravé ořechové, ale já s tím nepřestanu. Mějte se krásně, pozdravuj Helču a pohlaď za mně Mysty.
Jana Vargová
Paní Soňo, hezké povídání o maličkostech. I ty se zaslouží naší pozornosti.
Alena Tollarová
Soni, sbírej pilně další perličky a hezky nám je zase ukaž :)
Marie Měchurová
Soni, ten kdo se nedokáže radovat z maličkostí, které nám každodenní život přináší, ten to má na světě těžké. Važme si každého dne...a mám Tě ráda.
Blanka Lazarová
Soni, děkuji ti za krásné povídání o přírodě, kde hledáme a nacházíme mnoho radosti a snažíme se zahánět všechny naše chmury. Ať už tomu říkáme sbírání perliček, korálek nebo skládání střípků, přeji nám všem, aby nás to nikdy nepřestalo bavit. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%