Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Vůně léta: Drobné perličky radosti
5. 8. 2024Každý z nás proživá svůj životní příběh. Každý máme svůj příběh trochu jiný, ale jedno máme všichni společné. Jednou přijdeme a jednou odejdeme. A mezitím? Mezitím žijeme. Žijeme podle svých možností a schopností.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
5.8.2024 08:25
Soňo, moc hezké. Drobné radosti si dělám každý den. Tak ať ti ty tvoje pořád přibývají! :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
5.8.2024 08:16
Soničko článek vypovídá o Tvé milé osobě. Jsem ráda, že jsme se mohly letos setkat ve Fr.Lázních.
Vladislava Dejmková
5.8.2024 07:52
Soňo, je to moc krásné přirovnání s perličkami. Někdy sama sebe "kárám", že takové perličky nevidím, jindy se mi to daří podobně jako tobě. Přeji hezké dny plné radostí.
Daniela Řeřichová
5.8.2024 07:45
Milá Soňo, tvé nadějeplné příběhy jsou mi velmi sympatické. Já tomu říkám navlékání korálků. Pravda, někdy se rozsypají, zakutálejí, ale zase pak člověk nalezne nové. I na mne působí příroda jako balzám a zejména pak mi dodávají energii moje vnoučata. Nemusíme nic extra prožívat, stačí si povídat do noci, cítit to souznění a potřebu být si vzájemně oporou. Přeji ti do tvého náhrdelníku mnoho krásných perliček radosti.
Marie Novotná
5.8.2024 07:16
A k tomu písničku,,jsou jako perličky na nitce navlečené" Mluvíš mi z duše. Moc hezky jsi posbírala radostné myšlenky v tom krásném koutu naší zemičky. Zahnat negativní,přijmout jen to pozitivní. Přeji ti jen ty krásné perličky a plno zdravých chvil.
Květuše Pinkasová
5.8.2024 00:21
Moc hezké Soničko ♥ Sbírala jsem si tady s tebou ty drobné perličky radosti po krásném včerejším i dnešním dni ♥ Krásné, děkuji, to jsem potřebovala a 5.8. Tvůj vzpomínkový den na bratra je dnem narozeninovým Pepovy 70 ♥ Tečka nad ,,i" ♥ Ráno mu budu přát ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA