O tom, jak jsem asi promarnila život...
Ilustrační foto: Freepik

O tom, jak jsem asi promarnila život...

10. 9. 2024

… a jak za to ale nemůžu, protože mi příroda prostě velký prsa nenadělila, a já tím pádem zřejmě přišla o mnohé milostné příležitosti.

Můj příběh vztahy a sex ženy životní postoj
Hodnocení:
(5 b. / 41 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Tedy paní Zuzano Vaše starosti na mojí hlavu, neřeknu, kdyby Vám bylo patnáct. Při spokojenosti s vlastním tělem a se sebou samým člověka nenapadne hledat, "mouchy" na druhých. Ale když tu potřebu máte, tak nic proti. Proč asi myslíte, že jste musela tuto scénku vidět? :-) :-)
Josef Borecký
Teď se mi vybavila jedná scéna z filmu Amarcord... Ač jsem horñàk pak radši od trojek dolů. :)
Zdenka Jírová
V provozovnách, jako je kadeřnictví, nehtovém studiu nebo na kosmetice se člověk dozví věci, které mu byly i přes pokročilý věk, utajeny. Během své procedury vždy se zájmem sleduji dění kolem sebe. Tak jsem se dozvěděla, že nové prostitutky jdou s doprovodem starší "dámy" se dát zušlechtit do té či oné provozovny. Jejich "šéf" si pak pro obě přijel, zaplatil za služby a odvezl asi do práce. Podobných historek jsem za léta zažila nepřeberně. Alespoň mám co povídat svým přítelkyním při společném "kafi".
Vladislava Dejmková
Udělala jsem si úplně přesnou představu, je to perfektně sdělený zážitek.
Blanka Lazarová
Fakt dobré téma na článek. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody