Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Mikulovická apokalypsa
23. 9. 2024Je čtvrtek 12. září 2024, začiná pršet. Prší vydatně v pátek, i sobotu. V pátek přijedou hasiči s upozorněním, že se máme připravit na evakuaci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
27.9.2024 23:25
Vodní živel má ohromnou sílu, podobnou potopu, i když v mnohem menších rozměrech před lety na chalupě. Moje chalupa byla naštěstí výše, než kam dosáhla voda po průtrži mračen na Kolínsku. Dokonce se tenkrát protrhla hráz rybníka a voda brala lidem králíkárny i s králíčky, ploty u zahrad i úplně novou asfaltku. Moc je mi vás líto, mě mrazí jen při pohledu na vaše fotografie.
Eliška Murasová
24.9.2024 20:11
Eli, už dívat se na tu spoušť je hrozné, natož být přímým účastníkem. Myslím na vás s Hozou a přeji Ti, ať najdeš sílu a víru, že bude líp....
Soňa Prachfeldová
24.9.2024 20:07
Elenko, je to srdcervoucí, co jste prožívali. Fyzicky i duševně. Moc vám přeji, tak jak opadá voda a uklidí se hrozná spoušť, opraví poničený dům, aby opadly i vaše traumata a úzkosti. A zase se budeš procházet s Rexíkem po tvých oblíbených místech a zase nás budeš těšit tvými nádhernými fotkami z přírody. Objímám vás i pejska.
Jana Šenbergerová
24.9.2024 18:29
Eli, zdravíme vás z Hor a přejeme, ať ten zážitek nenapáchá žádné škody na vašem zdraví a psychice, když se živel tak vyřádil na vašem domově. Věřím, že než se budete moci vrátit, najdeš v dočasném domově místa, která aspoň potěší tvoje oko a Rexovu potřebu proběhnout se v přírodě. F-M vůbec neznám a časem by určitě nejen mě potěšily tvoje fotky. Věř, že i nám chybí tvoje ranní procházky. Moc vás oba objímám a přeji, ať se současné události co nejdříve stanou minulostí.
Libuše Hvězdová
24.9.2024 12:02
Eleno, nad Tvými fotkami jsem se rozbrečela. Je to horší než jsem viděla v TV. Přeji Ti hodně sil, abys to všechno zvládla.
Jana Kollinová
24.9.2024 11:10
Eleno, doufám, že po otřesných zážitcích s povodní a jejími následky se vám podaří návrat domů a prožít zde mnoho krásných společných chvil. Netuším, jak dopadlo posouzení statika, ale věřím, že Duše domu, kterou jste společně stvořili, dům ochrání před totální zkázou. Věřte, vše se v dobré obrátí.
Vladislava Dejmková
24.9.2024 08:44
Eleno, moc diky za tvou osobní výpověď. Tuším, že tě to stojí mnoho sil a držím ti palce, aby se tvůj život brzy přiblížil normálu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA