Všechny fotografie: Věra Ježková
Procházka proseckým parkem Přátelství
18. 10. 2024Park Přátelství se nachází v blízkosti stanice metra C Prosek a stejnojmenné stanice autobusu. Rozkládá se na ploše 11 hektarů. Jako pás o šířce kolem 150 m se táhne mezi Vysočanskou a Jabloneckou ulicí v délce asi 1 km.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
18.10.2024 20:19
Tato část Proseka se mi vždy líbila, v osmdesátých letech jsem tři roky bydlela na Střížkově na podnájmu.
Martina Růžičková
18.10.2024 19:44
Věro, netušila jsem, jak je ten park krásný. Vždy jsem kolem jen projížděla. Měla bych ho někdy také prozkoumat.
Jana Šenbergerová
18.10.2024 13:14
Věrko, ve snaze pochválit tvůj po všech stránkách hezký příspěvek, dotkla jsem se hvězdiček, ani nevím kdy a jak. Možná jsem se potrestala za to, že jsem si pomyslela, že ti už teď tu zimní i jarní procházku tak hezkým místem závidím. *****
Jan Zelenka
18.10.2024 09:26
Věrko, krásné fotky. Kdysi dávno jsem na Střížkově bydlel, ale tohle je dramatická změna k lepšímu. Praha se, holt, mění.
Marie Novotná
18.10.2024 09:14
Přidám se. Jezdím na Střížkov na návštěvu,ale o tomhle jsem nevěděla. Díky
Daniela Řeřichová
18.10.2024 08:45
Souhlas s Alenou T. Hezké místo k životu jsi nám, Věro, přiblížila, díky.
Alena Tollarová
18.10.2024 08:19
No vida, když se chce, všechno jde. I mezi hradbou paneláků může být příjemná odpočinková zóna. Mělo by to tak být všude.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA