Omalovánky
FOTO: Jana Šenbergerová

Omalovánky

27. 1. 2025

Jak jsem tu už před časem psala, propadla jsem jejich kouzlu už v dětství. V dospělosti jsem dostala příležitost se k nim vrátit, když se staly "módou" pro dospělé. Začínala jsem pastelkami a omalovánkami v papírovém podání. Knihkupectví je nabízela i v knižní podobě. Mám antistesové, uklidňující, pro pečlivé, pohlednicové, kreativní a řadu dalších. 

Pokrok ale nezastavíš. Ze všech stran se nám motají do života moderní technologie. Je těžké se jim vyhnout a tak dohonily i mě. Smartphony.

Zcela mě pohltila Google Play Coloring Game - Mandaly. Nejdřív jsem jen vybarvovala, pak začala tvořit vlastní. Ty pod názvem Duhové jsem tu zveřejnila. Už jich mám přes tisíc, tak jsem zvolnila a vrátila se k vybarvování těch, které jsou k dispozici už hotové k vybarvování. Ty si pak ukládám do alb pod názvy uvedenými v programu svého mobilu.

Dnes nabízím pro potěchu oka první z nich.

hobby
Hodnocení:
(5.2 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Moc vám všem děkuji za vlídné přijetí toho, co mě baví. Trávím touto činností hodně času a bylo mi líto, že z toho mám potěšení jen já. Teď mám o to větší radost, je jsem potěšila i vás. Jitko, připomněla jsi mi, jak ten čas letí. Děkuji, že tu mou pohlednici opatruješ. Evo, děkuji i za přání. Pastelkami vybarvuji už jen sporadicky, je náročnější a chyby se těžko opravují. Operovaná ruka moc nevydrží. O to jsem radši, že mohu pokračovat v mobilu.
Eva Mužíková
Jani, jedna krásnějši než druhá jak píše Anička. Je to smysluplné využití času. Někdo má fotoalba, Ty máš uložena v albech tato vlastní dílka. Obdivuji Tvoji trpělivost. Ať Ti oči a ruce slouží. Jsi senior hravý, dělej co Tě bavi.:))))
Anna Potůčková
Jani jedna krásnější než druhá. Hotová pastva pro oči ta pestrost vzorů i barev
Jitka Caklová
:-) Má i věnování: "S radostí jsem vybarvila a s láskou věnuji pro vzpomínku na mini sraz i60, Jana, Ve Zlatých Horách 4.9.2016
Jitka Caklová
Jano, krásný koníček. Jedna z Tvých mandal v papírovém podání, kterou jsi mě obdarovala v Mikulovicích, je zarámovaná a tvoří součást výzdoby kuchyně. Právě se na ni dívám a vzpomínám na zašlé časy.
Alena Velková
Moc pěkné.
Věra Ježková
Jano, jsou krásné. Ale na vybarvování bych neměla trpělivost, na tvoření ani schopnosti. Jako dítě jsem měla omalovánky ráda.
Dana Kolářová
Jano, musíš mít trpělivosti na rozdávání! Moc hezké pokoukání.
Dana Puchalská
Jani, děkuju za omalovánky . Ano moje oko opravdu potěšily.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 5. týden

Co dělají celebrity, když nepracují? Čím se baví? Koníčky slavných, to je téma kvízu tohoto týdne.

AKTUÁLNÍ ANKETA