Všechny fotografie poskytnuty z archivu Jana Zelenky. Úvodní foto Polygrafia n. p. Obsluha ofsetové rotačky Roland.
Křižovatky života
31. 10. 2024Tak jsem se opět na chvíli vrátil ke známému dotazníku francouzského spisovatele Marcela Prousta. Následující jeho otázku jsem si už kdysi položil, ale tehdy jsem si na ni neodpověděl. Až nyní se o to pokusím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
31.10.2024 10:37
Nějak neumím zhodnotit život jiného člověka, ani mi to nepřísluší. Ale jisté je, že jste žil plnohodnotný život. A svůj život naplňujete i nyní smysluplnou činností, třeba občasnou skleničkou dobrého vínka na posezení s přáteli. Tak hlavu vzhůru, může být i hůř. :-)
Jitka Caklová
31.10.2024 10:23
"Čím výš se vydrápeš, tak stejně hluboký je pád." Celý život jsem byla dělnice v řadě naprosto odlišných profesí. Byla to nuda jen ve smyslu, že jsem musela dělat to, co mi "nadřízený" řekl. Tvůrčí činnost byla mínusem a plusem se stala, až když jsem se vtělila do role živnostnice ve své původní profesi. Bohužel i v tomto období se našli "vyžírkové",kteří mi práci ztěžovali. Co mě nezabilo, to mě posílilo a co jsem nestihla v produktivním věku, to si bohatou měrou užívám "v produktivním" věku důchodovém :-) :-)
Jaroslava Handlová
31.10.2024 10:17
Každému vyhovuje jiný druh i způsob práce. Důležité je, dopracovat se k dělání toho, co nás baví, je prospěšné pro nás i společnost. Jendo, Tobě se to povedlo a teď si můžeš spokojeně užívat důchodu. Přeji hodně zdraví a dobrou náladu.
Jana Šenbergerová
31.10.2024 09:24
Při srovnání s vámi jsem vedla usedlý až nudný život, když jsem pracovala jen u jednoho zaměstnavatele pouze ve třech různých zařízeních. Nicméně každé mělo svá specifika a na nudu nebyl čas. Přeji vám pohodový čas aktivního odpočinku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA