Rudá jako víno. To je barva, která aktuálně dobyla módní svět
FOTO: Pexels a Ingimage

Rudá jako víno. To je barva, která aktuálně dobyla módní svět

9. 11. 2024

Vínová, bordó, tmavě červená. Té barvě se říká různě. Má své příznivce i odpůrce. Letos na podzim zaplavila módní kolekce. Je vidět na modelech nejluxusnějších značek i na úplně nejobyčejnějším oblečení v řetězcích s rychloobrátkovou módou. Zkrátka, je teď všude.

Když se o nějaké barvě začne říkat, že je v určitou sezónu v módě, některé ženy si jdou okamžitě nějaký takový kousek pořídit. Jiné si třeba koupí jen doplněk – šálu nebo čepici. A další ženy nechává taková informace zcela v klidu, protože si nakupují oblečení podle vlastního pocitu, ne podle toho, že jim někdo říká, co mají či nemají nosit.

Nicméně vyhlašování určitých barev za ultramoderní bylo, je a bude, je to součást byznysu s módou, není třeba se mu vysmívat, okázale jím opovrhovat a říkat: to mě nezajímá. Móda je hra a její tvůrci prostě čas od času poctí nějakou barvu tím, že ji dostanou do centra pozornosti.

Takže, tento podzim se to tak stalo s vínovou. Neboli bordó. Není to špatná barva. Je decentní, dá se dobře kombinovat s šedou, černou, béžovou. Ne, na zimu vůbec není špatná. Je elegantní a slušivá, což se někdy o barvičkách, které se dostanou do módy, říct nedá. Dobře v ní vypadají ženy různého věku, od nejmladších po nejstarší.

Tady je malá inspirace.

Snímek obrazovky 2024-11-08 v 16.14.52.png

Snímek obrazovky 2024-11-08 v 16.18.31.png

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiřina Jindrová
To jsou slušivé kabáty i hezká kombinace.
Zdenka Jírová
Mám ji ráda, kombinaci s šedou často používám.
Dana Procházková
Bordó nebo starorůžová v kombinaci s šedou nebo černou, to jsou moje barvičky.
Naděžda Špásová
Rudou barvu můžu, pár věcí v této barvě mám v šatníku.
Vladislava Dejmková
Je to moje celoživotně oblíbená barva, takže není tŕeba doplňovat šatník.
Jana Šenbergerová
Mně se vždycky líbila, ale nelíbí se mi, když máme všechny na hlavě třeba "afro" a na sobě "bordó".
Daniela Řeřichová
Je to vedle modré má oblíbená barva. Mám ji ráda na oblečení i v bytě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

19%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

21%