Irena Mertová
17.11.2024 10:52
Jestli obchodníci mají či nemají větší zisk, mi na srdci neleží, to je starost jejich marketingu. Pokud mám problém, hledám na internetu a poptám se i u kamarádek na jejich zkušenosti. Zrovna teď jsem si objednala z int. obchodu zdravotní boty s vyměnitelnou stélkou. U reklam, které občas zahlédnu, oceňuji snad jen to, že vidím nějakou vychytávku, o které jsem dřív nevěděla. Občas také podlehnu a koupím třeba kabelku, kterou nepotřebuji. Souhlasím s příspěvkem Hanky H. A také se radši dívám na mladé hezké lidi... Pokud budou mladí obklopeni reklamami s modely sešlými stářím, copak budou mít lepší vztah ke stárnutí? A my, my už víme.... :-)
Jitka Caklová
17.11.2024 09:21
"Mít hlavu jen proto, aby mi nepršelo do krku, je málo."
Jitka Caklová
17.11.2024 08:31
Svět reklamy je realita ve které všichni žijeme. Točí se v ní nemalé peníze a nebýt reklamy, tak ani i60 není života schopný. Pro odpoutání se od čehokoliv, stačí zapojit vlastní hlavu a nevinit druhé, že dělají něco špatně.
Olga Škopánová
17.11.2024 08:01
Jenomže svět reklamy není realita, je to pouze iluze, která se snaží přesvědčit zákazníky o nemožném. Že existuje krém po kterém zmizí vrásky, že zrovna tyhle plavky nás udělají štíhlejší, že po nákupu toho či onoho se budeme cítit šťastnější. Pokud by někdo v reklamě ukazoval realitu nic by neprodal.
Jitka Caklová
16.11.2024 21:21
Mám vázaný kompletní ročník časopisu Šťastný domov z roku 1907/08. První polovina každého jednoho časopisu je kultura, román na pokračování, rady pro hospodyňky, rady péče o dítě, rady pro zahrádkáře a druhá polovina jsou jen reklamy. Svobodu vidím ve skutečnosti, že co mi není vlastní, to mi nevadí. Proč by mi mělo vadit, že někdo druhý se chce, díky reklamám, udržet při životě? Na TV nekoukám, íčko bez reklam jsem si nekoupila a tudíž ani ageismus v reklamě nevnímám. :-)
Dagmar Vargová
16.11.2024 19:42
Reklamy mě vůbec nezajímají, natož aby mě ovlivňovaly. Přepínám na jiný program, odcházím si leccos vyřídit nebo sahám po mobilu... zrovna teď, při reklamě - se staženým zvukem, píšu na mobilu tento příspěvek.
Eva Bernaciková
16.11.2024 18:55
Nejen pro propagaci inkontinentních výrobků, mastí a léčiv bych ráda viděla seniory a seniorky v reklamě. Proč chybí reklama na oblečení, dovolenou, kulturu? Třetina obyvatel je v seniorském věku a reklama je namířena jen na mladé.
Vlasta Nykodýmová
16.11.2024 17:30
Ano, reklamy mi jako takové velmi vadí. Přímo, mě psychycky ubíjejí . Móda se vyrábí jen pro mladé. Já mám doma syna po CMP, pravostranně ochrnutého. Potřebuje volný oděv, aby se mohl vůbec do oděvu nasoukat. Potřeboval by obnovit šatník, ale nevím kde nakupovat. Možná někdo poradí.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.11.2024 16:09
I když je mi 78 let žádnou diskriminaci stáří jsem nezaznamenala.Pracuji jako OSVČ a moje odvedená práce je placena podle kvality a mám stále dost zákazníků, kteří řádně platí. Před měsícem jsem byla na operaci a také tam jsem se s žádnou diskriminací nesetkala.Mám už vyměněnou druhou kyčel a dneska chodím sice o fr. holích, ale jsem naprosto soběstačná. Záleží na každém zda se nechá či nenechá diskriminovat. Reklama je mi docela lhostejná. Kupuji si to co potřebuji či co se mi líbí.
Eva Mužíková
16.11.2024 13:44
TAK to je voda na můj mlýn pane Berko. Taky mi nepřipadají reklamy, kde mladá dívka předvádi pomůcky pro ženy, které mají zdravotí problémy patřící většinou k vyššímu věku, vhodné. V některých připadech, jako třeba reklama kde je žena pomočená od rozkroku až ke kolenům, je to podle mne hnus!!!!! Tady na íčku jsou ke čtení články o ženské módé. Jsou u nich fotky žen sice i ve vyšším věku, ale většinou jde o ženy štíhlé a vysoké. Takže také ne pro všechny.
Načíst starší příspěvky