Jak překonávat hranice a jak to přežít
Ilustrační foto: Pixabay

Jak překonávat hranice a jak to přežít

13. 11. 2024

Každý máme nastavené možnosti a hranice, přes které už nejede vlak. Já nejsem výjimkou, jak jsem se mockrát přesvědčila. 

aktivní senioři Můj příběh životní styl
Hodnocení:
(5.1 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Oprava: ... sis ji ....
Jitka Caklová
Evo, svým příspěvkem jsi mě potěšila, neboť o této moudré knize jsem Ti vyprávěla a na moje doporučení si ji pořídila. Je to kniha CO NÁM TĚLO ŘÍKÁ aneb Po stopách nemocí a napsal ji Miroslav Hrabica. Pro můj spokojený život bez bolesti se stala "Biblí"
Eva Mužíková
Pani Zuzano, i mne fyzická práce a každodenní našlapané kilometry v přírodě " udržují při životě". K tomu víra, že spousta zdravotních problémů je " od hlavy" mi umožňuje řadu náhle se vyskytnutých zdravotních problémů odsunout na jinou kolej. Ale přiznám se, že k tomuto poznání jsem došla až listováním v moudré knize... To je úleva...Ráda jsem si Váš článek přečetla.
Marie Měchurová
Paní Zuzano, to je dobře, že máte krev uplatnit svoje schopnosti a záliby. Je vidět, že Vás to baví. A, A že nás občas něco bolí? To už v našem věku jiné nebude...
Marie Faldynová
Gratuluji k sportovnímu výkonu i k správnému postoji k životu! Taky už nejsem ani štíhlá ani zdatná, ale žiju a těším se z maličkostí.
Zuzana Pivcová
Oceňuji Vaši činorodost a na druhou stranu i upřímnost, s jakou uvádíte i problémy, které musíte řešit. Ne, že vše je brnkačka. Myslím, že pro řadu žen zde můžete být jako světýlko v lese, aby také našly perníkovou chaloupku.
Jitka Caklová
Ještě si dovolím špitnout k šestému odstavci: Zdravotní pojišťovna peníze nevlastní, pouze je z kapes daňových poplatníků rozděluje.
Jitka Caklová
Hezky napsáno! Také když překročím práh domu, stanu na zahradě, kde mě práce tahá za ruce, zapomenu na věk, bolest, trápení a se soumrakem se vracím do útulného domova. Práce a pohyb je můj lék, takže ani po práci prášky nepotřebuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody