Ilustrační foto: Pixabay
Jak překonávat hranice a jak to přežít
13. 11. 2024Každý máme nastavené možnosti a hranice, přes které už nejede vlak. Já nejsem výjimkou, jak jsem se mockrát přesvědčila.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
13.11.2024 18:37
Evo, svým příspěvkem jsi mě potěšila, neboť o této moudré knize jsem Ti vyprávěla a na moje doporučení si ji pořídila. Je to kniha CO NÁM TĚLO ŘÍKÁ aneb Po stopách nemocí a napsal ji Miroslav Hrabica. Pro můj spokojený život bez bolesti se stala "Biblí"
Eva Mužíková
13.11.2024 17:42
Pani Zuzano, i mne fyzická práce a každodenní našlapané kilometry v přírodě " udržují při životě". K tomu víra, že spousta zdravotních problémů je " od hlavy" mi umožňuje řadu náhle se vyskytnutých zdravotních problémů odsunout na jinou kolej. Ale přiznám se, že k tomuto poznání jsem došla až listováním v moudré knize... To je úleva...Ráda jsem si Váš článek přečetla.
Marie Měchurová
13.11.2024 15:37
Paní Zuzano, to je dobře, že máte krev uplatnit svoje schopnosti a záliby. Je vidět, že Vás to baví. A,
A že nás občas něco bolí? To už v našem věku jiné nebude...
Marie Faldynová
13.11.2024 15:18
Gratuluji k sportovnímu výkonu i k správnému postoji k životu! Taky už nejsem ani štíhlá ani zdatná, ale žiju a těším se z maličkostí.
Zuzana Pivcová
13.11.2024 14:53
Oceňuji Vaši činorodost a na druhou stranu i upřímnost, s jakou uvádíte i problémy, které musíte řešit. Ne, že vše je brnkačka. Myslím, že pro řadu žen zde můžete být jako světýlko v lese, aby také našly perníkovou chaloupku.
Jitka Caklová
13.11.2024 12:00
Ještě si dovolím špitnout k šestému odstavci: Zdravotní pojišťovna peníze nevlastní, pouze je z kapes daňových poplatníků rozděluje.
Jitka Caklová
13.11.2024 11:47
Hezky napsáno! Také když překročím práh domu, stanu na zahradě, kde mě práce tahá za ruce, zapomenu na věk, bolest, trápení a se soumrakem se vracím do útulného domova. Práce a pohyb je můj lék, takže ani po práci prášky nepotřebuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA