FOTO: osobní archiv Jana Zelenky, ilustrace v textu: Pixabay
Slova psaná do písku
19. 11. 2024Přemýšlím, jestli tato úvaha nevyznívá příliš bilančně. Doufám ale, že ne. Snad jen trochu. Už jsem v některých předcházejících glosách naznačil, že na bilancování mám ještě dost času. Tedy doufám, že mám.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
19.11.2024 09:04
Je moc dobře, když je na co vzpomínat. Ve vesmíru se nic nemůže ztratit, ale proč tomu alespoň na chvíli neprodloužit viditelnou životnost. A to vy umíte.
Hana Rypáčková
19.11.2024 08:51
Milé...Také jsme s dětmi trávili léto na Rujáně. Kde jinde by to šlo? A jak jsou všichni otužilí....Listopad je pro vzpomínky správný měsíc...
Jana Jurečková
19.11.2024 08:51
Kdysi dávno, někdy si říkám, že už to není ani pravda, jsem byla se svými rodiči a bratrem u moře. Jen jednou jedinkrát. Na to se prostě nedá zapomenout. Stačí se jen ohlédnout nebo vytáhnout fotky. Já se s manželem na cestování nedala, ale můj bratr tomuto koníčku doslova propadl. Splnil si svůj sen, což se ne každému podaří. Díky za krásné vyprávění.
Dana Straková
19.11.2024 08:17
Děkuji, vzpomínky potěší, ve Vašem citlivém podání vždycky a i ten studený Balt bych dneska brala radši, než dnešní mlhavý den a zasněžené střechy.
Daniela Řeřichová
19.11.2024 07:56
Hezká metafora. I když vyznání smyly vlny moře, ten vzkaz zůstal v srdci. Jojo, Rujána, Stralsund, Hiddensee, Warnemünde, neustálý vichr, borovice na skalnatém pobřeží, napřed postavit Windschutz a pak skákat do mega vln. Jezdívali jsme s dětmi každé prázdniny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA