Podzim to ještě nevzdává
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Podzim to ještě nevzdává

20. 11. 2024

Je pondělí ráno 18.11.24, polovina měsíce je pryč, ale když se tak dívám z okna, tak vidím, že to podzim ještě nevzdává. Venku svití slunce, mraky se honí po obloze. Listí na stromech už je poskrovnu, ale když se kouknu na nebe, tak si říkám, že to stojí za vyfocení.

Jsem sice ještě, jak se dříve říkalo, v negližé, ale to mi nevadí, musím jednat rychle, než nebe pokryjí blížící se mraky. A tak běhám ještě v pyžamu na balkon, z balkonu k oknu do ložnice a z ložnice do vedlejšího pokoje. Musím říct, že mě to fakt baví, kdybych fotila venku, tak by to možná bylo jiné, ale jsem si jistá, že fotky z okna nikomu vadit určitě nebudou. Tohle píšu odpoledne, opět se po obloze honí mraky, ale ty už nechám být. Pomalu se zatahuje a asi z nebe něco spadne, vítr si hraje s větvemi, ráno u nás pršelo a sněžilo. Koncem měsíce začnu myslet na Vánoce a pečení cukroví, letos toho bude méně.

Musím se přiznat, že tohle počasí moc nemusím, teplo je teplo a teď na něj budeme zase několik měsíců čekat. Příroda si musí odpočinou a my v podstatě také.

Přejí všem pohodu, štěstí, zdraví a radost ze života.

fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Naďo, mně by se líbilo, kdyby to nevzdal do jara. :-)
Alena Vávrová
Z takové duhy na tak dramatické obloze bych také byla unešená. Jenže já nemám tu výhodu panelákových fotografek, musím vyběhnout ven, často až na ulici a někdy při tom i prší a fotit duhu pod deštníkem taky není ono. Ale dík za snahu podělit se.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.