Všechny fotografie: Dana Straková
Přes plot
27. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
28.11.2024 17:15
I ty slepice vnesou rozruch do dění, když zanáší. Nakonec to i lidi, že? :-)
Dana Straková
28.11.2024 16:55
Děvčata děkuji, píšu jak říká moje sestra proto, abych se z toho všeho nezbláznila :-) :-) :-) Ona prý to, co jí štve drží v sobě a asi jí z toho co nevidět hrábne :-)
Eva Mužíková
28.11.2024 10:31
Dano, znovu píšu, Ty jsi moje krevní skupina:))) ...zde ve městě jsem spokojená, to jo, ale po takových maličkostech spojených s chovem hospodářských zvířat se mi občas zasteskne. Piš, piš, nebo Tě sní myš:))))
Jana Šenbergerová
27.11.2024 14:29
Může být něco lepšího, než se po dobrém obědě a umytém nádobí pěkně od srdce zasmát? :-) :-) ;-)
Jana Kollinová
27.11.2024 13:03
Líbí se mi Váš Jedinečný popisný styl událostí, které navazují zdánlivě nahodile, ale časovou souvislost respektují. Jsou to, dle mého názoru, žhavé reportáže. :-) Jsem ráda, že jste zpět na i60.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA