FOTO: Z osobního archivu Aleny Velkové
Moje životní křižovatka: Bít či nebít
28. 11. 2024Říká se, že stáří je moudré. Člověk už se prý nedopouští nerozvážností. Není to tak úplně pravda. I po odchodu do důchodu se lze dostat na životní křižovatku, která poklidný život seniora rozvrátí a otočí vzhůru nohama.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
29.11.2024 12:53
Děkuji všem, kteří pochopili, jak je článek myšlený. Po příspěvku pí Škopánkové jsem znejistěla a musela jsem se podívat, co jsem vlastně napsala, o agresi tam není opravdu nic...raději ještě dovysvětlím: Bobina je socializovaný, velmi poslušný pes bouřlivě veselé povahy, který má ale velkou slabost pro kopání děr na zahradě, a proto jsem použila výraz "Bít či nebít"...nikdy jí ale nebiju, jen jí hrozím koštětem :-)
Olga Škopánová
29.11.2024 12:39
Zapomíná se na to, že pes je stále zvíře a že by měl být vychovaný a socializovaný. Z těch případů, kdy pes na někoho zaútočil a těžce ho zranil je mi smutno.
Danka Rotyková
29.11.2024 12:31
Paní Aleno, tak láskyplně vnímám všechny psy, které kolem mne kdy prošli. Teď už 2 roky mne navštěvuje syn s 9 letým velkým miláčkem Fidem. Když jsem ho poznala, bylo mu 7 a byl dost rozmazlený. Tak jsme se do něj se synem zamilovali, že nás má vodítku spíše on. Je to jen naše chyba, Bobinku bych rozmazlila určitě taky, a to jí vidím jen na fotkách.
Soňa Prachfeldová
29.11.2024 08:48
Kdo má rád svoje miláčky, tak ví. Ví, jak mluví oči psa. A že si je rozmazlime? Dobře nám tak, bít sebe, tedy občas se pokárat. Ne nadarmo se říká, jaký pán, takový pes. Bobina si umí všechny otočit kolem packy. Je krásná.
Jiří Dostal
29.11.2024 05:10
:-) To znám, zvířátko rádo člověka mentálně vyšine, že by si nejradši nafackoval... :-)
Naděžda Špásová
29.11.2024 00:18
Álo, ty jsi génius. To, co jsi napsala, je boží. Bobinu bych milovala stejně jako ty a rodina. Když jsem byla malá, měli jsme fenku Bobinu, byla to směs foxteriéra a něčeho. Milovala jsem jí i další pejsky, které jsme měli. Táta byl myslivec, měl setra, byl krásný a jednou mě kousl do tváře, přesto jsem ho milovala. Jizvu jsem měla docela dlouho. Ať jsou naši pejsci dlouho živí a šťastní.
Zdenka Jírová
28.11.2024 23:01
Moc vtipný článek, ale nemyslete si, že to dokáží jen psi. Mám kočku ragdolku , bude jí 13 let, ale jak ta se mnou cvičí. Je určitě mnohem chytřejší než já, protože ví, i co si myslím a předchází tomu svým vlastnim rozhodnutím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA