Všechny fotografie: Z osobního archivu Hany Rypáčkové
Výlet na Nordkap
8. 12. 2024Byla to další cesta na sever, také spartanská, ale se skupinou a autobusem. Stany, karimatky a spacáky, přespávání v přírodě na divoko. Žádný hotel, častá noční jízda, mytí v jezerech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
10.12.2024 17:09
Hanko, Norsko je překrásná země. Ráda jsem si s Tebou prošla po mně známých místech. Byli jsme v Norsku v roce 2017, a spali jsme v různých kempech.
Jaroslava Handlová
9.12.2024 02:18
Hanko, parádní vzpomínka, která mi připomněla i moje cesty do Skandinávie. Ty úžasné scenérie nelze zapomenout. Měla bys chuť ještě někdy i někam jinam vyjet pod stan? Já ano (stan mám skoro nový, lehký a zbývá mi v něm 1 místo pro spolunocležníky).
Jarmila Komberec Jakubcová
8.12.2024 23:07
Hani objevila jsem u CK Delfín týdenní poznávačku v termínu červenec. Mám s touto cestovkou dobré zkušenosti, specializují se na seniory a už jsem s nimi byla cca 4x. I cena je slušná, ubytování v hotelech a letí se z Prahy.Tak se asi přihlásím. Musím ještě počkat jak co mi řekne ortopéd ve středu kdy jedu do Rokycan na kontrolu. O Norsku už přemýšlím rok od doby kdy jsem sledovala TV pořad "Norské domy snů".Obě nohy mám už odoperované tak tomu nic nebrání.
Jan Zelenka
8.12.2024 21:37
No teda, Hanko, to byla úžasná cesta. Pro pokročilého seniora by to asi už nebylo.
Eva Mužíková
8.12.2024 20:56
Hanko, to teda čučim. Vím o Tobě hodně, ale stále mne překvapuješ. Spousta mých známých si o mně myslí, jaký jsem akční člověk, ale ve srovnáni s Tebou a jinými Tobě podobnými lidmi které jsem zde poznala, jsem úplná nula.
Blanka Lazarová
8.12.2024 19:49
Hani, dík za fotoreport, asi už se na sever nepodívám. Tak aspoň s tebou virtuálně. :-)
Helena Přibilová
8.12.2024 18:51
Paní Hanko, děkuji za hezkou fotoreportáž, která mi připomněla naše cesty do severských zemí, kde nám také učarovala nádherná a čistá příroda. Jediné, co nám znepříjemňovalo zdejší pobyt, byla velká hejna komárů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA