Ilustrační foto: Freepik
Nejlepší dárek: Krabice od bot
11. 12. 2024Každý se těší na Vánoce. Já taky, přestože vím, že to bude stejný. Žiji v domě pro seniory, to je moderní pojmenování pro staré a nemohoucí. Rozhodla jsem se sama. Nikoho blízkého už nemám, prostě jsem to nezvládala.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
11.12.2024 16:25
Moc krásný a dojemný článek. Přeji Vám klidné a spokojené Vánoční svátky a radost z každého okamžiku.
Zuzana Pivcová
11.12.2024 14:01
Krásné. Rozhodla jste se sama, a přesto toužíte po blízkém člověku. Třeba se sblížíte ještě víc.
Blanka Lazarová
11.12.2024 12:05
I takové příběhy píše čas. Krásný, vánoční, dojemný. Přeji pohodové svátky vánoční.♥️
Dana Straková
11.12.2024 10:13
Děkuji za Váš článek, který mě krásně připomněl to, co kdysi bylo a je moc milé zjistit, že to ještě někde ve vzpomínkách dalších lidí je, alespoň v náznaku uchováno. Přeji hezké svátky a pohodu do všech dalších dnů :-)
Alena Tollarová
11.12.2024 09:25
Rozklepala se mi brada, skoro jsem se rozbrečela. A to je Olomouc ode mě hodně daleko :)
Alena Vlčková
11.12.2024 08:54
To je dojemný příběh a moc hezky napsaný, děkuji. Krásný adventní čas.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA