FOTO: Zuzana Zajícová
Před vánocemi to houstne
18. 12. 2024Pár let si říkám, že už mě ty vánoce vlastně ani nebaví. Že se na ně prostě vykašlu. Jenže něco jiného je říkat si, a něco úplně jiného je holá skutečnost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
18.12.2024 21:39
I když pro mne vánoční svátky a vše s nimi spojené začínaji až 24.12.dopoledne, (odmyslim li si nákup potravin potřebných pro vytvoření štědrovečerní večeře) a končí 26.12.sledováním pohádek, neupustila bych od nich. Mají své kouzlo a to mám moc a moc ráda
Zuzana Pivcová
18.12.2024 14:23
S měnícím se věkem se mění i vánoce, ale věřím, že někteří strojí stromek celý život. My kvůli kočkám, které jsou všetečné a jejich předchůdci už někdy stromek shodili a rozbily se ozdoby, máme jenom nějaké větvičky. Ale nevadí, atmosféra božích svátků je všude kolem.
Marie Ženatová
18.12.2024 10:16
Moc děkuji za líbeznou vzpomínku*. My se na vánoce scházíme všichni - letos mi vánoční cukroví už předem napekla moje hodná švagrová. Já udělám jen výborné ořechové kuličky a svůj volný čas věnuji víc procházkám a menším výletům do okolí.
Jaromír Šiša
18.12.2024 09:57
Příjemně pohodový text. Vzhledem k tomu, že mám dietu, tak mě vaření, smažení, pečení, dušení, flambování a nakládání míjí :-)
Marie Měchurová
18.12.2024 09:41
Zuzano, hezké vánoční zamyšlení. Já mám Vánoce moc ráda, sejdeme se celá rodina. Vnuci už ví, že není Ježíšek, to jim ale nevadí... Kocouři už se taky těší na dobroty.
Dana Straková
18.12.2024 09:26
Děkuji za hezkou vzpomínku, taky se mi mí blízcí v adventním čase zdají blíž, i když už jsou dávno a dávno někde úplně jinde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA