Novoroční předsevzetí: Splněno
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Novoroční předsevzetí: Splněno

28. 12. 2024

Na pověry nevěřím a novoroční předsevzetí si nedávám. Letos jsem však udělala výjimku. Tedy, ne že bych začala věřit pověrám, černá kočka ani pátek 13. mě nerozhází. Výjimku jsem udělala 1. ledna 2024 a rozhodla se dát si Novoroční předsevzetí.

adventní soutěž 2024 cestování Do stovky 2024 příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
I přes mlhu to byl krásný výlet. Děkuji za článek a fotoreportáž.
Jitka Hašková
I přes mlhu to byl krásný výlet. Děkuji za článek a fotoreportáž.
Radmila Coufalová
Měla jste nádherné počasí. Já se letos v únoru vysápala na Lovoš a nahoře bylo vidět na dva metry. Budu muset znova.
Eva Mužíková
A ještě chváĺim popisky, ty dělají fotky zajímavějšími. Samozřejmě to dá praci. Umí to i Anička Č., Vlaďka a další, tak to má být.
Eva Mužíková
Alenko, Ty jsi královna mezi fotoreportéry, na Tvé fotky je radost se dívat. Co fotka, to jiný úhled pohledu, žadná se neopakuje. Zkrátka kvantita není mnohdy kvalita.
Libuše Křapová
Dík za hezkou reportáž a fotky, Ali :-)
Elena Valeriánová
Perfektní fotky, je vidět, že máš všechno v nohách, pěkně krok za krokem. Proto jsou fotky tak nádherné s dobrou kompozicí, žádné cvaky z jedoucího auta, slova procítěná a celek vychází jako cestopis, který zve lidi k následování. Tvé články, jeden vedle druhého uspořádat do knihy a vydat tiskem. PS: Doufám, že ten letohrádek se dočká řádné rekonstrukce.
Vladislava Dejmková
Každý máme nějakou tu “svou” Milešovku, ale tahle je moc krásná.
Hana Rypáčková
Sny se mají plnit nejen o Vánocích.. Krásné fotky.. Překvapily mne ty vysílače na Milešovce... To tam za mé návštěvy ještě nebylo...
Blanka Lazarová
Állo, krásné předsevzetí, krásný výlet. Já před sebou tlačím ten Říp. Snad si ho taky splním. Dík za virtuální trénink. ?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody