Ještě k adventnímu setkání Íčkařů a příběh s Vandou
Všechny fotografie Dušan Brabec

Ještě k adventnímu setkání Íčkařů a příběh s Vandou

23. 12. 2024

Po první zkušenosti z loňského setkání Íčkařů jsem se hodně těšil i na to letošní. Několik účastníků a účastnic jsem si z loňska dokonce pamatoval, nicméně hromadné představování mně v hlavě udělalo přeci jen pěkný guláš.

advent čtenáři i60.cz
Autor: Dušan Brabec
Hodnocení:
(4.9 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Moc mne to potěšilo.. /A dobře jsem odhadla, kdo je Zuzana./
Soňa Prachfeldová
Díky za milý článek. I za vaše dobré články.Nestihalo se, popovídat s každým. I tak to bylo hřejivé setkání. Přeji krásné svátky a šťastný nový rok.
Blanka Lazarová
Ani já jsem nestihla "pokecat" s některými mně málo známými íčkaři. Tak snad příště. Těším se na vaše fundované a inspirativní články a přeji pohodu o vánocích a hodně zdraví v novém roce. :-)
VANDA Blaškovič
Dušane, trnula jsem, co na mne bonzneš. :-) No, abych upřesnila, já jsem totiž Dušanovi říkala, že tady na íčku je zajímavý pán, co píše bezvadně o kultuře….a Dušan mi řekl, k mému překvapení, že je to on, ženských srdcí šampion…..a dnes jsem se vrátila z koncertu na Hl. nádraží, cos mi doporučil. Díky.Doufám, že i nadále budeš kolem sebe pozorovat krásu, která dává smysl životu. Krásné Vánoce i Tobě! Vanda
Michaela Přibová
Dušane a ta vizitka - to není špatný nápad :-)
Michaela Přibová
Dušane, článek nás moc potěšil. Zdravíme obě a přejeme krásné vánoce a mnoho štěstí v roce 2025. Míša a Ingrid
Zuzana Zajícová
Bylo to moc milé setkání. Klidné svátky přeju.
Eva Mužíková
Zase jeden článek který dokáže potěšit. No a naše Vanda, ta nezklame.
Alena Velková
Jo a ještě dodávám, že na setkání i60 jste byli letos už po třetí. V roce 2022 jsem tam i já byla poprvé, ale pamatuju si to zejména proto, protože mám fotky :-)
Alena Velková
Přeju také krásné Vánoce a zase za rok :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody