Všechny fotografie: Alena Tollarová
Poslední výšlap roku 2024 na Říp
30. 12. 2024Máme po vánocích a rok 2024 zběsilým tempem pádí do roku 2025. Sotva jsme rozbalili dárky pod stromečkem a je tu poslední neděle v roce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
31.12.2024 01:21
Alenko, jste odvážná, vydat se v takovém počasí na výšlap na horu, to je hrdinský čin. Vy jste ale zvyklá i na špatné počasí , jste správný turista. Já se přiznám, že jsem na Řípu nikdy nebyla, nějak to nikdy nevyšlo. Přeji vám do nového roku hodně zdraví, aby jste v té turistice a hezkých fotkách mohla pokračovat.
Jaroslava Handlová
31.12.2024 00:32
Álo, moc hezky jsi využila poslední neděli roku 2024. Perfektní porovnání letních a zimních fotek. Podobně krásná jinovatka mě provázela na letošní vícedenní vánoční cestě a hlavně při výšlapech po rodné Vysočině. Ať Ti to šťastně šlape a skvěle fotí i v novém roce.
Alena Vávrová
31.12.2024 00:17
Ali, máš překrásné zážitky. Já jsem nikdy nic tak idylického s námrazou nezažila. Na Řípu jsem byla víckrát, ale naposledy na Řípu s íčkem a Helenčiným exposé bylo nejvíc prima a nezapomenutelný!
Alena Velková
30.12.2024 23:58
Álo, parádní fotky a hlavně, že sis nic nezlomila. Hezký nový rok ti přeju.
Jan Zelenka
30.12.2024 22:51
Aleno, kolikrát jsi byla už na Řípu. Vzpomeneš si? Já tam byl jen jednou.
Blanka Lazarová
30.12.2024 22:35
Ali, to je nádhera. Zima i léto, oba výšlapy stojí za to. Asi si budu muset dát předsevzetí do nového roku. Moc bych si to chtěla splnit. Uvidíme, jak mi to pošlape v létě. A fotky máš taky fajnové. Dík za procházku. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA