Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Sbírání nových perliček radosti s vůní zimy
5. 1. 2025A je to za námi. Zase jedny Vánoční svátky i oslavy Nového roku jsou již minulostí. Jen ještě připomínka v podobě stromečku a vánoční výzdoby a některých neuklizených dárků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
5.1.2025 15:17
Soni, malé dárečky z lásky dárečky. To je krásné. Musíme být opatrné, už to tak rychle nejde, ještě, že jsou andělé.
Marie Měchurová
5.1.2025 13:39
Soňo, přeji Ti do nového roku ať těch radostí můžeš navléct na nit života ještě hodně, hodně...
Hana Polednová
5.1.2025 13:31
Soni, milý článek i milý dáreček od vnučky. Také slibuji, že budu opatrná, abych rodině nezpůsobila bolest. Zatím jsem občas porušila pravidla, ale můj anděl strážný je stále při mně. Určitě se polepším jako ty a pro všechny platí, opatrujme se.
Dana Straková
5.1.2025 13:26
Občas se mi taky stávají věci, že asi má anděl strážný ze mě husí kůži. No ale kdo ví, jestli bych někomu chyběla. Dneska jsem chvíli měla pocit, že mě z těch mých chlapů asi brzo klepne, že jednoho na zabití mám v kuchyni a druhýho venku... A pronesla jsem k tomu, že až mě teda klepne, tak od nich nečekám ani, že mi zatlačí oči a že si to od nich vlastně ani nepřeju, protože se ráda budu škodolibě dívat, jak tady oni dva, se zabedněnýma Strakovic palicema, budou hospodařit...
Ale dáreček jsi Soňo dostala moc hezký, mám spoustu takových milých drobností schovaných z dob, kdy byl syn a potom vnuk ještě malí.
Jana Kollinová
5.1.2025 12:27
Soňo, dostala jsi nádherný dárek, jak dokumentují fotografie. Vteřiny mezi závorami byly upozorněním na pomíjivost lidského bytí a Ty jsi to pochopila správně. I můj anděl strážný si několikrát polámal křídla, ale stále má se mnou trpělivost a dává mi další příležitosti.
Marie Ženatová
5.1.2025 12:07
Milá Soni, díky moc za fotografie dárečků z kouzelné krabičky. Některá moje vnoučátka dostávají od rodičů ručně vyrobený adventní kalendář i s malými dárečky. Ale krabička s šuplíčky je skutečně nejoriginálnější* - je to dárek nad dárky ♥
Blanka Lazarová
5.1.2025 12:05
Moje nedisciplinované přebíhání všude, kde to šlo, už definitivně skončilo. Učím se s tím žít a při mé povaze je to velice těžké.
Irena Mertová
5.1.2025 11:44
Soňo, na toto nezapomeneš a budeš ve střehu. Hlavně že vše dobře dopadlo...
Daniela Řeřichová
5.1.2025 11:32
Soňo, hezké ozdůbky i úvaha. Já nedisciplinovaně přebíhám silnici a koleje u nás mimo přechod a několikrát jsem to málem před tramvají nestihla. Také si pak vyhubuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA