Jitka Caklová
19.1.2025 08:57
Na snímcích nejsou ani jedny brýle proti slunci. Ve vlasech se staly módním doplňkem. Mnoho lidí neví, jak moc svým očím tmavými brýlemi škodí. Vše, co chráníme ochuzujeme o růst, případně o dobrou kondici, oči před sluncem nevyjímaje. Slunce je nejsilnější zdroj zdravého života, tak proč se před ním chránit, už tak málo svítí :-(. Sluneční brýle jsem nikdy nenosila a oči mám zdravé. 1,5 dioptrie na dálku a 3 na blízko není nemoc. Mám troje brýle na dálku a jedny drahé pracovní, tzv, 2 in 1. Při této příležitosti jsem si vzpomněla na hodně starý bonmot: "K čemu tmavé brýle? Nemůžeš koukat do sluníčka, tak se koukej do p.....!" :-) :-) Tak zdar a sílu v lásce, budeme ji potřebovat ♥♥♥
Zdenka Jírová
19.1.2025 00:48
Těší mne, že i "obrýlená" jsem "in". Bez brýlí být nemohu, ale jejich cena / více než
20 000 Kč/ mi nedovoluje mít jich několik.
Hana Řezáčová
18.1.2025 22:01
Paní Mužíková, 18:04 - sluneční brýle jsou fajn na slunku, ale když např. vejdete do prodejny, tak vidíte leda houbelec, nebo někoho potkáte, s tmavými brýlemi to není z očí do očí - tak kam s nimi? Posunout je nahoru do vlasů je nejjednodušší ... Mně ve vlasech nikdy nedržely, tak jsem je držela v ruce - překážely nebo strkala do kabelky - to zdržovalo ... Teď nosím stále brýle dioptrické a tzv. zabarvovací, tak je to v pohodě :-)
Hana Řezáčová
18.1.2025 21:38
Nějak se mi nevyvedlo 5 hvězdiček :-) - Hezké dámy, hezké brýle!
Marie Faldynová
18.1.2025 21:37
Brýle nosím od dětství, není nad zdravé oči, ale je pravda, že dnes se dají brýle vybrat opravdu pěkné. Starší modely si nechávám jako rezervní, mám dost silná skla a bez brýlí bych to měla těžké.
Jitka Hašková
18.1.2025 19:19
Přístup k brýlím se změnil dávno v 60. letech, když je začala nosit zpěvačka Naďa Urbánková.
Jitka Caklová
18.1.2025 18:38
:-) :-) Evo, časy se mění, když jsem toto napsala před pár lety, málem jsem byla ukamenovaná. Ale můžu Tě uklidnit, dnes už mě to nebolí. :-) :-) :-)
Eva Mužíková
18.1.2025 18:04
Já jsem přímo vysazená na to, když někdo nosí sluneční brýle ve vlasech. A že je i mezi námi takových žen několik. Nekamenujte mne, je to jen můj názor.
Zuzana Pivcová
18.1.2025 17:38
Brýle mnoha ženám sluší, ale velké kulaté obroučky, jejichž móda trvá už řadu let, se mi zrovna moc nelíbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.1.2025 15:27
Dámy jsou velmi půvabné i bez brýlí, jak paní O.Š. A brýle jen jejich půvab doplňují.
Načíst starší příspěvky