Všechny fotografie: Z osobního archivu Marie Měchurové (úvodní foto bnuk Andrej)
Jaký bude náš rok 2025?
21. 1. 2025Mám jedno velké přání. Musíme být zdraví ještě aspoň jeden rok. V posledních letech na začátku každého roku slibuji manželovi, dětem a kamarádům, že se konečně usadíme, a budeme sedět na lavičce na naší zahrádce nad potokem, každý s jedním kocourem na klíně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
21.1.2025 10:36
Maruško a Mirku, přeji vám, ať vám plán vyjde a užijete si všech výletů s vnuky nebo samy. Ale hlavně vám přeji zdraví. Plavby je úžasná, plula jsem po Labi do Drážďan.
Alena Velková
21.1.2025 10:33
To jsou krásné plány, tak ať vám oběma zdraví slouží a doufám, že při plavbě po Labi nezačnou povodně, tak jako začaly nám, to byl dost adrenalin :-)
Jitka Caklová
21.1.2025 10:16
Na rok 2025 mám dobře našlápnuto a udělám si ho skvělý. Sice ne jako u Měchurových, ale bude. Plavbu lodí z Děčína do Drážďan jsem absolvovala, bylo krásné počasí a byl to krásný výlet. Přeji vám, aby všechny akce vyšly :-)
Naděžda Špásová
21.1.2025 10:01
Marie, je vidět, že se doma nenudíte. Máš pohodovou rodinu a určitě je dobře, že cestujete. Přeji tobě i tvým blízkým krásný a zajímavý rok.
Jana Šenbergerová
21.1.2025 09:45
S tím elánem, co máte, bych odvážně pár let přidala. Ať vám všechny letošní plány vyjdou ke spokojenosti vaší i vašich vnuků. Určitě na spoustu času stráveného s vámi budou jednou s láskou vzpomínat.
Hana Rypáčková
21.1.2025 09:31
Nejen s tou sekačkou budeš Maruško jako "motorová myš". Hodně zdraví a hbité nohy přeji.. Ať se vám vše splní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA