Vyrážíme do přírody, dokud to ještě jde
Cerová vrchovina. FOTO: Vladimír Držík, CC BY 3.0, commons.wikimedia

Vyrážíme do přírody, dokud to ještě jde

16. 2. 2025

Jsme čtyři muži ve věku 71, 71, 73 a 76 let, kteří milují toulání. Hlavně po Česku, Slovensku, Polsku a Maďarsku. Jako důchodci máme spoustu volného času. Vyrážíme především mimo sezónu a hlavně přes pracovní týden.

aktivní senioři cestování Slovensko turistika
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
A ještě dodám, že právě negativní názory na moje články, pro mě byly a jsou, tou nejlepší školou.
Jitka Caklová
Pane Berka, já vám tedy napíši, co je mým motivem číst vaše články. Není v tom zloba, ani nenávist, dokonce ani zpackaný život. Čtu je pro inspiraci, abych se dočetla, jak psát nemám a jak nemám reagovat na čtenáře a čtenářky, odlišných názorů. Mohu říci/napsat, že jste mě zatím nezklamal.
Jindřich Berka
Moc přemýšlím o tom, proč lidé, kterým se mé články nelíbí nebo jim vadí má osoba proč opět a zase mé psaní čtou? Já když něco v životě memusím, tak se tomu vyhnu. Co je jich motivem? Někoho vytočit, zloba, závist nebo zpackaný život? Nevím a nechápu. Já přeji bšem i těm, co nemají rádi. Jindra
Eva Mužíková
Pane Berko, mít takovou partu přátel a ještě k tomu tolik let, to je jen a jen dobře. Já jsem ani za mlada neměla příležitost spát pod širákem, trampovat a tak poznávat krasy přírody jako Vy. Měla jsem až do penze spoustu hospodářských i domácich zvířat a nikoho kdo by mne zastoupil. Ale v žadném připadě si nestěžuji, byl to zkrátka takový můj život. Nyni, mám čas a o nikoho starost, tak bych už trampovat mohla. Ale už nemám odvahu a ani nikoho, kdo by mne doprovázel. Tak podnikám skoro každodenní vycházky do přírody, většinou ve společnosti pejska, někdy i mladší kamarádky. Kéž by mi tato aktivita vydržela co.nejdéle. Přeji totéž i Vám.
Jana Kollinová
16.2.2025 13:52 Ubohý příklad dehonestace osobnosti, která na i60 zveřejnila mnohem víc zajímavých článků než si umíte představit.
Jitka Caklová
Jediný, kdo tady útočí jste vy pane Berka. Vaše rozlišovací schopnosti co je názor a co útok, jsou nulové.
Jana Kollinová
"Já to tam nedávám. Už jsme to řešili s panem Raškou. Zatím to nezamezil." To mi vyhrožujete případnými sankcemi ze strany majitele portálu? Jak ubohé! O tom jsou právě moje diskuzní příspěvky a můj názor neovlivní ani žalování a brečení u majitele portálu.
Jindřich Berka
To bylo pro paní Caklovou.
Jindřich Berka
Těšim se někdy na váš článek? Myslite si, že s vaší inteligencí byste to zvládla? Já si myslím, že nikoli. Nejlépe bude, když na sebe nebudeme útočit. Nikoho to tady nezajímá!
Jana Kollinová
Pane Berko, to nejsou útoky, to je názor! Pokud nepochopíte rozdíl mezi útokem a názorem v diskuzi nad příspěvkem zveřejněném na portále, je to Váš problém. "Co vlastně umím?" To by Vás zajímalo? Nehodlám s Vámi poměřovat "..." a už vůbec cokoliv vysvětlovat. Jsme každý z jiné planety

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody