Cerová vrchovina. FOTO: Vladimír Držík, CC BY 3.0, commons.wikimedia
Vyrážíme do přírody, dokud to ještě jde
16. 2. 2025Jsme čtyři muži ve věku 71, 71, 73 a 76 let, kteří milují toulání. Hlavně po Česku, Slovensku, Polsku a Maďarsku. Jako důchodci máme spoustu volného času. Vyrážíme především mimo sezónu a hlavně přes pracovní týden.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
16.2.2025 18:11
A ještě dodám, že právě negativní názory na moje články, pro mě byly a jsou, tou nejlepší školou.
Jitka Caklová
16.2.2025 18:06
Pane Berka, já vám tedy napíši, co je mým motivem číst vaše články. Není v tom zloba, ani nenávist, dokonce ani zpackaný život. Čtu je pro inspiraci, abych se dočetla, jak psát nemám a jak nemám reagovat na čtenáře a čtenářky, odlišných názorů. Mohu říci/napsat, že jste mě zatím nezklamal.
Jindřich Berka
16.2.2025 17:50
Moc přemýšlím o tom, proč lidé, kterým se mé články nelíbí nebo jim vadí má osoba proč opět a zase mé psaní čtou? Já když něco v životě memusím, tak se tomu vyhnu. Co je jich motivem? Někoho vytočit, zloba, závist nebo zpackaný život? Nevím a nechápu. Já přeji bšem i těm, co nemají rádi. Jindra
Eva Mužíková
16.2.2025 14:41
Pane Berko, mít takovou partu přátel a ještě k tomu tolik let, to je jen a jen dobře. Já jsem ani za mlada neměla příležitost spát pod širákem, trampovat a tak poznávat krasy přírody jako Vy. Měla jsem až do penze spoustu hospodářských i domácich zvířat a nikoho kdo by mne zastoupil. Ale v žadném připadě si nestěžuji, byl to zkrátka takový můj život. Nyni, mám čas a o nikoho starost, tak bych už trampovat mohla. Ale už nemám odvahu a ani nikoho, kdo by mne doprovázel. Tak podnikám skoro každodenní vycházky do přírody, většinou ve společnosti pejska, někdy i mladší kamarádky. Kéž by mi tato aktivita vydržela co.nejdéle. Přeji totéž i Vám.
Jana Kollinová
16.2.2025 14:02
16.2.2025 13:52 Ubohý příklad dehonestace osobnosti, která na i60 zveřejnila mnohem víc zajímavých článků než si umíte představit.
Jitka Caklová
16.2.2025 13:59
Jediný, kdo tady útočí jste vy pane Berka. Vaše rozlišovací schopnosti co je názor a co útok, jsou nulové.
Jana Kollinová
16.2.2025 13:54
"Já to tam nedávám. Už jsme to řešili s panem Raškou. Zatím to nezamezil." To mi vyhrožujete případnými sankcemi ze strany majitele portálu? Jak ubohé! O tom jsou právě moje diskuzní příspěvky a můj názor neovlivní ani žalování a brečení u majitele portálu.
Jindřich Berka
16.2.2025 13:52
Těšim se někdy na váš článek? Myslite si, že s vaší inteligencí byste to zvládla? Já si myslím, že nikoli. Nejlépe bude, když na sebe nebudeme útočit. Nikoho to tady nezajímá!
Jana Kollinová
16.2.2025 13:49
Pane Berko, to nejsou útoky, to je názor! Pokud nepochopíte rozdíl mezi útokem a názorem v diskuzi nad příspěvkem zveřejněném na portále, je to Váš problém. "Co vlastně umím?" To by Vás zajímalo? Nehodlám s Vámi poměřovat "..." a už vůbec cokoliv vysvětlovat. Jsme každý z jiné planety
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA