Do tepláků!
Ilustrační foto: Freepik

Do tepláků!

11. 2. 2025

Jsem divná já, nebo jsou divní ti, co chodí po ulici v teplákách? Když jsem byla malá, patřily tepláky do výbavy prakticky každého dítka. Byly určeny k lítání venku, případně do hodin tělocviku, a to jen výjimečně. 

glosa móda vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 37 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Šárka Bayerová
Skvělý postřeh a skvělé vzpomínky, Zuzano... Díky. Já teda byla tepláková dítě. Ale jen na chatě, s tou je mám spojené . Nikdy mi v podstatě nevadilo.. Zato ty punčocháče jsem nenáviděla!
Martina Růžičková
Vždycky se mnou škubne, když vidím na ulici nebo v tramvaji nějakého teplákovce. Pak si řeknu, že mají aspoň nohy v teple, což jim mnohdy móda nepřeje. Já ale nepřestanu mít tepláky spojené s vytahanými koleny a hodinami tělesné výchovy, kterou jsem nemívala ráda.
Jaromír Šiša
:-) divná nejseš, i když nechodíš v teplákách...tak mě teď napadlo...čím více pruhů, tím více Adidas :-)
Hana Rypáčková
Když na kalhotech nejsou puky, tak všechny vypadají jako tepláky, prostě roury. To bych musela látku ohmatávat, abych je odhalila, když je zip a kapsy pod bundou. Holky nosí tak plandavé látkové kalhoty , že jim musí být zima. Krátkou bundičku , dlouhé vlasy , stejný "mejkap". Studovala jsem je dnes. Samozřejmě mám i tepláky do přírody a na sport.
Eva Mužíková
Takže si dovolím řici, že i osoby starší, když jsou soudné mohou experimentovat..
Marie Faldynová
Moje nejnovější tepláky koupené u Vietnamců za 300 vypadají docela dobře. Pod dostatečně dlouhý kabát se dají nosit i na nákup. Ale do divadla mám opravdové kalhoty a šaty :-))
Marie Měchurová
Dětství bez tepláků si nedovedu představit. Pod nimi ty vytahané hnědé punčocháče. Doma tepláky nenosím, raději mám kalhoty.
Eva Mužíková
Silnější legíny nosim a docela ráda. ALE pouze v kombinaci s krátkou sukní, která zakrývá stehna. K tomu různé bundy, ať jen do pasu, nebo přes boky. Nebo tlustý svetr a vestu. Když jdu " mezi lidi", obuji si kozačky do půl lýtek, do přírody kotníčkové sportovní boty a návleky na holeně. Cítim se tak i tak dobře.
Dana Puchalská
Tepláky jdou momo mně . Nějak jsem téhle nové módě nepřišla na chuť.. Jo bavlněné punčocháče zvané padáky,to bylo dílo.. děkuju za pěkný a čtivý článek.
Hana Nová
Mnohem horší než tepláky jsou legíny. Obzvlášť na tlustých nebo starých osobách.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody