Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany
Turnov. FOTO: Jindra Hubačová

Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany

12. 2. 2025

Index prosperity a finančního zdraví nově sleduje i kvalitu života v českých regionech. Jeho nové rozšíření, Index prosperity regionů, porovnává 206 tuzemských mikroregionů podle 37 indikátorů v oblastech jako ekonomika, zdravotní péče nebo vzdělávání.

ekonomika města a obce společnost životní styl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, není to nad moje síly, protože kdybych z neznalosti napsala to co vy ve 13:34, a někdo mi napsal, že je to hovadina, tak bych se nad sebou zamyslela a hledala si souvislosti, proč to dotyčný/á napsali.
Olga Škopánová
Paní Caklová já s vámi diskutuji slušně tak snad byste mohla také pokud to není nad vaše síly. A co se týká těch hovadin sama jste psala, že to co vidíte na mě jste vy sama.
Jitka Caklová
Ani nemůžete být, zřejmě o těchto záležitostech nic nevíte, jinak byste takovou hovadinu nemohla napsat.
Olga Škopánová
Paní Caklová já si opravdu nemyslím, že jsem vaše reinkarnace.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, až si uvědomíte, a možná k tomu ani nedojde, že co vidíte na mně, jste v podstatě vy sama, pak se "možná" zamyslíte.
Libuše Křapová
Chtěla jsem dát 5 hvězdiček, ujela mi ruka. Potěšilo mne, že Zlínsko a Uherský Brod se umístily tak vysoko.
Olga Škopánová
Paní Caklová myslete si co chcete fakt je ten, že jen přepisujete to co jsem napsala já. Ta originalita vám chybí. Vždycky budete jen kopírka někoho jiného.
Jitka Caklová
:-) :-) "I všeobecné používání známých rčení je opičením, tedy spíše papouškováním a že vám nevadí, to mi nevadí. :-) Nashle. :-)
Olga Škopánová
Paní Caklová mě stačí vědomí, že se neopičím po vás, používání všeobecně známých rčení mi nevadí. Naschle.
Jitka Caklová
..... a papouškujete, co už jste někdy slyšela, nebo četla :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody