Všechny fotografie: Libuše Heulerová
Napínavý narozeninový dárek
13. 2. 2025Moc nepíši články, věnuji se hlavně fotografování, ale dnes jsem se rozhodla podělit se s Vámi o svůj velký zážitek - přelet Krkonoš balónem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vlasta Ledlová
14.2.2025 09:18
Libuško, až mi zatrnulo při čtení o konci vašeho balónového výletu. A podruhé, když jsem četla znovu a podívala se, který magor mohl dát málo hvězdiček za adrenalinový příběh a krásné fotky. A byla jsem to já a ani o tom nevím. Moc se ti za to omlouvám. Pro mě jsi hvězda, že jsi vůbec do toho balónu vlezla.
Libuše Heulerová
14.2.2025 09:16
Proč v zimě, jsem se neptala. Ale na stránkách mají uvedeno, že přelet Krkonoš patří mezi expediční lety a lítají ho pouze v zimě. Už plánuji, že poletím znovu, snad ty Krkonoše přeletíme. Jinak fotit se moc nedalo...bylo takový zamženo. Evi, neboj se určitě bys to zvládla.
Hana Rypáčková
14.2.2025 08:44
Ale fotky jsou krásné. Tak to za to stálo. Netoužím po letu, ale dívat se na svět jako dravec, bych chtěla. Ten otevřený oheň mne děsí.. V zimě je na focení při slunci nejjasněji. Nejlepší světlo, ne?
Eva Mužíková
14.2.2025 00:07
Libuško, tak to mne chuť na plánovaný let balónem na jaře sakra přešla. Taky se divím proč jen v zimě.
Jana Šenbergerová
13.2.2025 22:58
Krása! Dříve bych se balónem proletěla moc ráda, ale teď už po tom netoužím.
Libuše Křapová
13.2.2025 20:43
Parádní fotky a dobrodružství. Máš na co vzpomínat :-) Ale mne zajímá, proč jste mohli letět až v zimě? Že by v zimě balóny mohly stoupat výše kvůli přeletu hor? My s Jindrou jsme si koupili let balónem před čtyřmi roky. Bylo také bezvětří, takže jsme se jen tak kochali krajinou z výšky, a pak zase přistáli.
Elena Valeriánová
13.2.2025 20:31
Libuš, tak to byl opravdu adrenalinový zážitek. Bála ses? Já po letu balónem toužím, ale myslím, že si ho odpustím. Prosím Tě, proč se let musel uskutečnit pouze v zimě?
Martina Růžičková
13.2.2025 19:28
Libuš, to byl teda adrenalinový zážitek! Fotky máš nádherné! Já balony moc obdivuji, když se nade mnou vznáší na obloze. Ale neměla bych odvahu letět.
Vladislava Dejmková
13.2.2025 19:17
Líbo, to byl krásný zážitek! Vidím, že jsi letěla hradeckým Hembalonem. Parkují na mé trase do práce. Já bych letět dobrovolně nechtěla, a to hlavně kvůli přistání. Ale fotila bych ze shora moc ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA