Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
22.2.2025 10:02
Mně, snad diky mým vráskám pouštěǰí cestující sednout dosti často. A to i navzdory sportovnímu oblečení a svižnému zvlàdnutí několina schodů při vstupu.....Revizor mne většinou kontroluje, ale to asi proto, že mám svoji tvář odvrácenou k oknu. V opačném připadě mi mne asi taky jen prešel bez kontroly.
Věra Ježková
22.2.2025 07:41
Taky jsem si ještě nezvykla. Ustrnula jsem maximálně někde v padesáti. :-)
Jana Hošková
21.2.2025 16:42
Zdenko, není tohle přímo diskriminace? Na všech chtít občanku a nás přehlédnout jak velké,širé,rodné lány,jak se říká? Jenže kdybych se se svou občankou revizorovi vnucovala,tak nevím,nevím,jak by to na něj působilo...:-)) :-))
Zdenka Soukupová
21.2.2025 13:58
Před časem jsem jela metrem. Ve vagonu nebylo moc plno, dokonce i pár sedaček bylo volných. Přišel revizor. Všichni si připravovali jízdenky, já občanku. A co se stalo? Revizor zkontroloval tři nejbližší pasažéry, mě "přeskočil" a šel dál! No, to mě tedy naštval...
Naděžda Špásová
21.2.2025 13:01
Jano, na tom není nic špatného, já bych to udělala taky. A jestli ten chlap to nepochopil, tak je to jeho problém.
Jitka Caklová
21.2.2025 12:35
Zatím mi místo nikdo neuvolnil, zřejmě to bude tím, že místní autobusy a vlaky jezdí téměř prázdné. Ale musím se pochlubit, že ani v přeplněném metru. Jinak, trapas je subjektivní pocit.
Zuzana Pivcová
21.2.2025 12:12
Já jsem ještě před pár lety odmítala s díky nabídku mladších, abych si v MHD sedla. Ne proto, že bych chtěla dělat mladou, ale měla jsem pocit, že to nepotřebuji. Dnes, kdybych byla v Praze, určitě bych si sedla.
Šárka Bayerová
21.2.2025 09:06
Nejste sama! Taky jsem ustrnula.. :-)
Vladislava Dejmková
21.2.2025 08:32
To není trapné, to je lidské...