Ilustrační foto: pexels a ingimage
Móda, která sluší všem. Opravdu taková existuje
24. 2. 2025To mi nesluší. V tom se necítím. To se hodí pro mladší, štíhlejší… Takové věty jsou při výběru oblečení slyšet často. A čím je žena starší nebo čím více její postava nesplňuje všeobecné představy o ideálu, tím častěji je říká. Mnohdy zbytečně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
24.2.2025 16:11
Modely jsou moc pěkné. V každém jednom z uvedených bych se mohla prezentovat, ale je mi jasné, že ne každá žena, například i v nejbližším okolí, by si to mohla dovolit. S případným cvičením se musí začít, dokud je tělo ohebné. Osobně jsem začala až po třetí operaci páteře v osmapadesáti letech a vyplatilo se. Jak jsem kdysi záviděla těm "maloučkým, hezoučkým" tak stejně jsem dnes ráda, že jsem tou "žirafou", kterou jsem v mládí přímo nesnášela :-) ♥
Dana Hošková
24.2.2025 12:29
Také bych uvítala, kdyby se modelky více podobaly běžným ženám: menším, tlustším a pod. Patřím k těm menším a na nás podobná móda vypadá jinak.
Jana Šenbergerová
24.2.2025 11:02
Možná také záleží na tom, jak umíme nosit to, co si, bez ohledu na měnící se módní trendy, vybereme.
Jana Vargová
24.2.2025 09:23
Modely jsou krásné, modelky pohledné, ale typická česká starší žena má jiné proporce.
Věra Ježková
24.2.2025 09:21
Ty dámy na fotkách jistě nejsou reprezentativní vzorek. A učit nás v tomhle věku se oblékat?
Olga Škopánová
24.2.2025 09:14
Když jsem před časem kritizovala nemoderní a obnošené oblečení některých seniorů byla jsem nařčena z povrchnosti a nepřejícnosti, málem z uzurpátorství. Takže pro seniory asi opravdu moda není důležitá a podobné články jsou házení hrachu na zeď.
Libuše Křapová
24.2.2025 09:09
Modelky na fotkách krásné, modely také. Ale opravdu nebudou slušet všem. Kolik starších žen má takhle ploché břicho? I těm štíhlým, zvláště těm, které měly děti, se věkem bříško objeví. A málokterá z nás má čas a zdraví na to, aby si ho intenzivně cvičila.
Mirek Hahn
24.2.2025 08:45
S doporučením na potenciál kombinování lze souhlasit. Modely na fotkách rozhodně nejsou na každou postavu. Při plnějších tvarech bude svetr z druhé fotky nesmyslně krátký. Zrovna tak problematický bude pas, kde je halenka zastrčená do kalhot.
Hana Rypáčková
24.2.2025 08:04
Kdy už na tento chat pro důchodce v Česku dáte pravdivé fotky průměrných postav ? Tyto ženy si mohou vzít na sebe pytel a vypadají pěkně....Na ulici jich potkám opravdu jen šest...
Olga Škopánová
24.2.2025 07:01
Moc hezké, proč ale většina starších žen takto nevypadá když je to tak snadné?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA