Všechny fotografie: poskytl z osobního archivu Jaromír Šiša
Jak jsem hledal ty pravý a úplně nejlepší lázně
28. 2. 2025Člověk by pro sebe měl něco dělat, nikdy není pozdě, i když může být brzy. Nejlépe je skloubit všechny činnosti, které blahodárně působí na organismus v jeden celek. Na to jsou lázně ideální.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Vargová
28.2.2025 11:18
Jejda, tak do třetice... Luhačovice jsem úplně "zasklila" :-(. A přitom tam jezdíme nejčastěji, od nás je to kousek.
Marie Seitlová
28.2.2025 10:26
Zajímavý lázeňský článek, ale zapomenout na překrásné Luhačovice mi vadí. A Velké Losiny presentovat Dianou je také chyba. Diana je jen hotel daleko v lese, kde je rehabilitace, jako v mnoha hotelích.. Měl jste ukázat Elišku nebo Šárku, to jsou ty pravé lázně v Losinách.
Dušan Brabec
28.2.2025 10:00
Ono je obtížné popsat všechny lázně v Česku a na Slovensku. V jižních Čechách jsou totiž například kouzelné lázně Bechyně...
Dagmar Vargová
28.2.2025 08:38
A ještě jsem zapomněla uvést dvoje lázně, kam jezdíme na výlety: Karlova Studánka a Ostrožská Nová Ves (na "opačných" koncích Moravy :-) ).
Radmila Coufalová
28.2.2025 08:21
Hezké a vtipné. Já ještě postrádám Třeboň, tu miluju. A pak veškeré maďarské termály, ty také nemají chybu.
Dagmar Vargová
28.2.2025 08:10
Moc hezká lázeňská fotoprocházka, díky za ni. Jezdili jsme s mužem do Podhájské, užívali jsme si mj. koupele v těch římských lázních. Já jako Bechtěrevik důvěrně znám Lázně Jáchymov, 2x měsíční pobyt v Radium Palace. A také měsíční pobyt v Lázních Hodonín. Ty v článku nejsou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA