FOTO: Marie Měchurová
Náš výlet do Prahy na výstavu Czech Press Photo 2024
6. 3. 2025Když nás "íčkařka" Vlasta pozvala na zajímavou výstavu Czech Press Photo 2024 do Prahy do Národníhio muzea, nezaváhali jsme ani minutu. A když jsme ještě navíc jako bonus dostali setkání s milýma lidičkama z našeho "íčka", neodradil nás ani docela silný ranní mráz.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
6.3.2025 08:53
Děkuji Vlastě za nápad a zorganizování a Tobě za shrnutí výletu na výstavu. Mám radost z toho, kolik se nás sešlo a z toho, že tolika lidem stojí za to kvůli pár hodinám vážit dalekou cestu. Já jsem fotky na výstavě vůbec nefotila. Bohužel doba je taková, že většina z nich vyjadřovala smutek nad zmarem, který dokáže příroda i lidi napáchat. Naštěstí život je i veselý a takový byl celý náš výlet.
Dagmar Vargová
6.3.2025 08:42
Samozřejmě některé ty fotky jsou opravdu brutální výpovědí o dnešním světě a těžko ty silné zážitky rozdýchat :-(.
Dagmar Vargová
6.3.2025 07:37
Maruško, díky za bezva článek a úžasnou fotodokumentaci. No bylo to parádní a pohodové setkání! Jsem ráda, že se můžu zúčastnit aspoň takto virtuálně :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA