Ilustrační foto: Alena Tollarová
Chvála Řípu
29. 4. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Iva Bendová
29.4.2025 12:49
Pochopila jsem to Zuzi, vím, že jste formát :-) Jana často rýmuje v příspěvcích pod čarou a dnes jí vypadlo písmenko :-)
Zuzana Pivcová
29.4.2025 12:44
Moc se omlouvám, Ivo, za nešikovný obrat. Na verších samozřejmě záleží především a ty jsou krásné. Chytla jsem se toho dohadu od Jany, že vypadl jeden rým. To není tak důležité.
Zuzana Pivcová
29.4.2025 11:34
Na verších moc nezáleží. Ale je to krásný kraj a pohled. Spolupráce dobře vyšla.
Iva Bendová
29.4.2025 09:43
Jojo, divila jsem se chybějícímu rýmu, u Vás obvyklému ;-) :-D Zdravím i Alenku! Děkuji, milé moje!
Jana Šenbergerová
29.4.2025 09:33
Jdu zkontrolovat, jestli se nakonec objevil dodatek k prvnímu komentáři a místo něj narazím na autorku. Něco visí ve vzduchu, to je tento týden podruhé, kdy někdo pochvalně pošimral mé ego. Vždy mě potěší, když zjistím, že sympatie jsou vzájemné. Děkuji, že jste je vyjádřila. ❤️ K té první poznámce patří oprava ... díky ..., aby se to rýmovalo, ale můj mobil to zkrátil. Zřejmě není poeticky naladěný.
Alena Tollarová
29.4.2025 09:29
Ivo, čedičová vyvřelina a jedna patriotka zdraví do dáli. Je to jasné, co Mohamedu Mekka, to Čechu - a dokonce i Moraváku - Říp. Děkuji Tobě i redakci za přidanou fotku, na které je právě i Pražská vyhlídka, zmíněná ve verších. ☺
Iva Bendová
29.4.2025 09:08
Děkuji, Jani, podle Vašich komentářů a životního nadhledu jste vzácná bytost, a ty Vaše rýmy a někdy i šprýmy v komentářích :-) Mám Vás ráda ;-)
Jana Šenbergerová
29.4.2025 08:58
Skvostně vyjádřené pocity a vjemy. Já na Řípu nikdy nebyla, přesto miluji praotcem vybranou zemi. Vám za slova, Alence I za fotky dík. Praotec Čech by se radoval, jaké má v Čechách následníky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA