Hádka

Hádka

13. 3. 2013

Vodopád výčitek
a blesky srší z očí,
ruce se začnou třást,
když hádka zaútočí.

Vkrade se nepozvána,
potřísní dobré v nás,
duše se zatetelí,
když slyší její hlas.

A tak, jak přišla,
pak zase odchází,
a vzduch se vyčistil,
od života nesnází!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
Já se taky nerada hádám a dost mě to ubližuje,ale někdy to prostě jinak nejde,zvláště,když mě někdo obviňuje z něčeho,co jsem neudělala,nemám potom sílu mlčet,to bych potom brala jako svoji prohru,kdybych na to nějak nereagovala,žiji s jedním mužem 45let a někdy je to opravdu nadlidské úsilí to ustát,protože nesnáším lež a jiné přetvářky.Každý z nás to má asi opravdu jinak,ale děkuji za vaše názory.
Jiří Libánský
Možná někdo hádky k životu potřebuje. Zatím se mi celkem dobře daří se jim vyhýbat. Já je k životu nepotřebuji. Nedokážu někomu říct něco špatného a zlého, pokud si to oněm nemyslím. A když si to myslím, tak se s ním už nemohu usmířit. Nepochopím, jak se dva lidé mohou třeba políbit a nebo pohladit, když si někdy před tím nadávali sprostými slovy, chtěli si ublížit. Přetvařují se? Asi to má každý jinak. (Omlouvám se, že píši o hádkách a ne o povedené a výstižné, dobře čtivé básni. )
Nina Šachová
Hádky nám především ubírají moc životní energie, ale k životu prostě patří.
Jarmila Peerová
Prý opravdu hádka pročistí vzduch,ale po ní by mělo přijít krásné usmíření....to by se mi zdálo správné a romantické,žel,asi to tak vždy není.Napsala jsi to dobře,souhlasím se Zuzkou...
Zuzana Pivcová
Sama hádky nemám ráda, ale vím, že někteří mají "italskou domácnost" a nevadí jim to. Máš to působivě zpracované.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%