Praotec Čech dobře věděl, co dělá

Praotec Čech dobře věděl, co dělá

8. 2. 2015
naše tipy výlet
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Byla jsem tam několikrát, naposledy v r. 2011 a byla jsem rodině vděčná, že mne tam vzali. Měla jsem štěstí, dostala jsem se poprvé i do rotundy a za "pajdu" do kasičky mi průvodce dovolil jeden snímek. Výhledy do kraje byly fantastické. Zažila jsem tam i několikrát pouť a taky něj. country festival dole pod Řípem, co bývalo parkoviště...a seskok parašutistů a vyhlídkový let z Roudnického letiště nad Říp... :-)
Alena Tollarová
Zdáli viditelný prs matky země. Je úplně jedno, jestli na něj vystoupal nějaký praotec. Vždyť báje a pověsti se tak krásně poslouchají. A nahoře létá otakárek fenyklový a voní mateřídouška. Tak kdo ještě váhá? Pro materialisty, buřty taky. A o pouti na sv. Jiří ještě leccos jiného ...
Soňa Prachfeldová
Milé a poučné - díky, také jsem nebyla na vrcholku, dilema - dominantou Středohoří nazývají Milešovku - hromovou horu - vlastně kolem dokola jsou Čechy obklopeny horami .
Eva Balúchová
Ještě nejsem rozhodnutá.Asi jo,je vás dost které bych chtěla poznat.
Jana Šenbergerová
Já byla jen v Roudnici a tam se mi líbilo. Evi, jedeš do Poděbrad? Tam bychom to mohli probrat.
Libuše Křapová
Evi, Jani, já jsem někde mezi vámi - zeměpisně. Na Řípu jsem ale byla, je tam krásně :-)
Eva Balúchová
Jani,z jižní Moravy taky dost daleko.Zajedem do Roudnice a odtud vyrazíme :-))
Jana Šenbergerová
Evi, z Roudnice je to sice jen 7 km, ale z Jeseníků o něco víc. Jak daleko je to od vás?
Eva Balúchová
Jani,přidám se k vám.Taky jsem na Řípu ještě nebyla.
Jana Šenbergerová
Vidím, že mám nejvyšší čas vydat se do české Mekky, ještě jsem tam nebyla, i když jsem ji z různých míst Českého Středohoří nejednou viděla. Dík za pěkné povídání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%